TelePc isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Kargoyu uyguna getirme

Dolap'ta kg belirtmiyor ürün orta paket olarak geçiyor kargoya verildiğinde kargo ücreti değişir mi
  2. T

Dolap üzerinden getirtmeyi düşünüyorum 5 lt şişe boyutunda 20kg civarı Ücretlendirmeyi boyut üzerinden mi yoksa kg üzerinden mi yaparlar
  3. T

Birinden yüksek desili kargo alacağım 20 kg civarı Bu kargoyu nasıl en ucuz fiyata getirtebilirim
  4. T

Windows 10 u nasıl yükleyebilirim

Tamamdır teşekür ederim bıraktım sabah deneyeceğim
  5. T

İ5 3470 4gb ram 160gb HDD
  6. T

Microsoft sitesinden bilgisayarımı Windows 10 a yükseltmeye çalışıyorum Eklediğim fotoğraftaki hata çıkıyor, bu hatadan kurtulup nasıl kurabilirim win10 u yardımcı olabilir misiniz
  7. T

Fiber internet sağlayıcısı önerisi

Benim karar verebileceğim bir şey değil malesef Babam uygun fiyatlı kafasına yatan bir paket bulursa bağlatacak, aylık ödediği 5 hat var zaten
  8. T

Önerebileceğin uygun fiyatlı bir sağlayıcı varmı
  9. T

Pek bilgim yok malesef 1 ay öncesine kadar 16 mbps kullanıyorduk reels izlerken sürekli kasıp donuyordu 1754476866 Günlük kullanım, YouTube, Instagram için Yüksek mbps ye gerek olduğunu sanmıyorum o yüzden
  10. T

1000mbps ye gerek yok 100mbps yeterli olur 6 kişi kullanacak evde
  11. T

Altyapı 1000mbps fiber destekliyor uygun fiyatlı sıkıntı yaratmayacak bir sağlayıcı önerebilir misiniz
  12. T

Bu ekran kartı alınır mı?

Güvenlik etiketi o hocam
  13. T

Miningli 5060 alınır mı?

RX 5600 dür o 5060 ı o paraya verme ihtimali yok
  14. T

Fren Ve Vites Seti Değişmek İstiyor

Bilmiyorum
  15. T

Fren Ve Vites Seti Değişmek İstiyor

Fren balatalrının diske tam oturması gerekiyor hangi bisikletler iyi bilmiyorum, öneri yapamayacağım
Geri