TemasPrime isimli üyenin son içerikleri

1. TemasPrime

Yardım! Pc tam performans veriyor mu?

Öncellikle MERHABA ben toplama pc aldım bios güncellemesi yaptım fakat normal ve güç tasarruf modu var ayrıca ramler 5600 MHz alınca pc açılmıyor gibi sonra Tam performans alamamış gibi hissediyorum yotube baktığımda Sistem : i712700kf+4070 oc Valorant ana menü içinde 1100 fakat oyun içinde...
  2. TemasPrime

36000 TL'ye Sistem Toplama

Sistem geldi fakat ufak bir sorunla almış olduğum soğutucu tam oturmamıştı bende sonradam farkına vardım ilk açtığımda bios menüsüne attı yüksek ısı hatası verdi.ardından tam sıkı sıkıya bağlı olunca derece normale döndü boşta 39-40 çalışıyor pyunsa 60-70 oluyorum sade the finals oynarken 87...
  3. TemasPrime

36000 TL'ye Sistem Toplama

Dostum ben dün sipariş ettim ürün daha gelmedi işlemci olarak i712700kf aldım bakalım gelince yine not düşerim
  4. TemasPrime

30-34 k PC önerisi 4070 vb?

https://www.incehesap.com/evolution-hazir-sistem-fiyati-62396 Şöyle bir sistem almayı düşünüyorum var mı tavsiye bu iyi diyr vs
  5. TemasPrime

Casper Excalibur laptop RTX 4060

Gönül rahatlığıyla al hocam ben baya memnunum sorun yok ben baya memnunum
  6. TemasPrime

Trendyol Excalibur satıcısı aldığım yer bakacağız derler ya teknoloji şans işi 15 gün limit var test yapar sonuçları yazarım buraya salı - Çarşamba hallederim(teşekkürler cevaplayan herkese)
  7. TemasPrime

Hadi bakalım bende bekliyorum olmadı iade ederim çevremde 3050 serisi kullanan var memnunlar. birde topluluğa soralım dedim.
  8. TemasPrime

İndirimde görünce direk birikeni bastım asus TUF serisi 4050 vardı fiyat 22k direk alıckatım 1 günde 28 k oldu buna döndüm olmadı iptal ederim
  9. TemasPrime

https://ty.gl/ff0ys99cm4 Linkteki modeli aldım (G870. 1245) 32 ram / 4060 (100w) 1 tb Nvme var nasıl performans beklemeliyim 25.5 k verdim salı kargoya verilir sizce nasıl?
Geri