templer isimli üyenin son içerikleri

1. templer

Onlyfansta Kart Ekleyemiyorum

Sorunu nasıl çözeceğini bilmemde sophie raine selamımızı söyle
  2. templer

Crisis İn The Kremlin: The Cold War Türkçe Yama Dosyaları Lazım (Atölye Kilitli)

Usta oyun motoru unity, uabea'dan font dosyalarına türkçe uyumlu versiyonlar enjekte ettim ama olmuyor. Ne yapabilirim?
  3. templer

Crisis İn The Kremlin: The Cold War Türkçe Yama Dosyaları Lazım (Atölye Kilitli)

Gençlik, oyunda tırkçe karakter sorunu var. Bir çok yol denedim fakat oyun bir türlü türkçe karakter tanımıyor. Oyun motoru Unity, tecrübeli arkadaşlar ne önerir?
  4. templer

Crisis in the kremlinde türkçe derdine
  5. templer

Herkesin derdine derman olacam, beklemede kalın :D
  6. templer

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Güzel görünüyor ellerinize sağlık
  7. templer

Selamlar herkese, Crisis in the Kremlin: The Cold War oyunu için Steam Atölyesi'nde Statism adlı kullanıcının hazırladığı çok güzel bir Türkçe çeviri modu var. Ancak oyun bende Steam üzerinde olmadığı için harici olarak indirmeye çalışıyorum. Steam sunucuları anonim indirmelere kapatıldığı için...
  8. templer

S26 Alınır mı? (50-60k Bütçe)

S25, S24, S23 falanda bakabilirsin hocam, taleplerine göre
  9. templer

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama Obscure Çeviri

1.1.1 gelir mi kingo ya
  10. templer

Yardım Assassin’s Creed Hangi Sırayla Oynamalıyım?

Büyük ac bağımlısı olarak kendi dönemimden olduğundan mıdır başka sebepten midir bilmem her ac başlayışımda 1. oyundan başlarım, mekanikleri eskisede hala çok güzel bir oyundur benim gözümde. Ama seni bayacağıı düşünüyorsan ezio üçlemesiyle başlayabilirsin
  11. templer

Bu Para Sahte mi Acaba

Sahtedir hocam büyük ihtimal ki sahte olmasa bile geçersiz olur bu saatten sonra
  12. templer

Hangi tarayıcı daha iyidir.

Chrome candır
  13. templer

Öneri Hikayeli Oyun önerisi

Ac candır
  14. templer

Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

işe yaradı mı acaba @abdulkadir1998
Geri