TENERAL isimli üyenin son içerikleri

1. T

Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmalıyım

Msı Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmam daha güvenli olacaktır. Nvıdıanın gönderdiği bu kabloyu mu yoksa MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY ile gelen kabloyu mu kullanmam gerek bazen bu kablolar yanıyormuş diye bir yerde yorum okudum. Benim için hangisi daha...
  2. T

Amd sistemde Intel Xmp 3.0 çalışır mı

o zaman Gskill Triendz5 Neo Rgb Ddr5-6000mhz Cl30 64gb (2x32) alayım garanti olsun diye teşekkürler
  3. T

Amd sistemde Intel Xmp 3.0 çalışır mı

Anakart: Msı Mpg X870E Carbon Wifi Ram: Gskill Trident Z RGB F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK 2x32GB Intel Xmp 3.0 Ramleri bu anakartta sorunsuz kullanabilirmiyim ya da bana dejavantajı olur mu ramleri iade edip amd expo uyumlu olan ram bulmalı mıyım bu kadar uğraşa değer mi yada yoksa bu ramleri takıp...
  4. T

Geforce Gt730 4GB Ekran Kartı Msı x870e Carbon Wifi Anakart ile Çalışır mı

Teşekkür ederim şimdilik sadece lol oynayacağım üst düzey bir sistem topluyorum ekran kartına bütçem yetmedi 1, 2 ay götürsün diye bakıyorum.
  5. T

Geforce Gt730 4GB Ekran Kartı Msı x870e Carbon Wifi Anakart ile Çalışır mı

Yeni sistem toplayacağım şuan için ekran kartına bütçem yetmiyor 1 ya da 2 ay sonra almayı planlıyorum onun hariçindeki bütün parçalarını alıcam. Eski bilgisayarımda GT730 4gb ekran kart var şimdilik yeni alcağım bilgisayarda Msı X870e Anakarta takınca çalışır mı soket yapısı aynı mı yardım...
Geri