Tenha3705 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Topraksız Prizi Topraklıya Çevirme Yardım.

Elektrikle aram yok. Dün duvardaki topraksız prizi topraklıya çevirmeye çalıştık babamla. Prizi açtık, 2 kablo vardı. Birinde elektrik vardı, diğerinde yoktu. Elektrik olmayana, farklı bir parçadan bir kablo ekleyip bağladık ve yeni prizi taktık. Topraklıya çevirdik. Bugün de kendim diğer...
  2. T

Tp-Link Vr400 Mü, Tenda V12 mi? 1200 TL Bütçeye

Mevcut kullandığımız modem: Zyxel VMG3312-B10B İnt altyapımız çok iyi değil, Max 75 mbps destekliyor. İnternet paketimiz 50 mbps ama asla alamıyoruz bu değeri. İnternet hızından ve çekim gücünden çok rahatsısız. 2 PC'miz Ethernet kablosu ile, 1 laptop,1 tablet, 5 telefon, 1 TV de wi-fi ile...
  3. T

❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Beyler ben önce N Kolay hesabı açtım, ardından o ulaşım uygulamasını indirdim. N Kolay sitesinde tam tersini yapmamız gerektiği yazıyor. Ben bugün müşteri temsilcisini aradım 750 TL yatar mı bana dedim ama söylemedim tam tersini yaptığımı o da yatar dedi. Hala yapmayan varsa garantiye alsın önce...
  4. T

31 Temmuz'a KADAR diyormuş beyler. Ben de bugüne bırakmıştım. Benim iptal maalesef. Dün sonmuş. Kaçırdık.
  5. T

Günlük Faizli Mevduat Hesabı Tavsiye.

Bankalar paranın bir kısmını boş yere vadesizde tutuyor. Paramın tamamını faizde işletebileceğim bir banka lazım bilen arkadaslar yardım lütfen.
  6. T

Şimdi, nkolay hesabı açarsak 750 TL direkt paramız oluyor doğru mudur? Ulaşıma falan hiç girmediğimizi düşünelim. 750 TL hesabı açar açmaz paramız oluyor doğru mudur?
  7. T

Anladım, peki bu açacağımız sanal kart banka kartı mı yoksa kredi olarak mı açılacak? Hani ona göre müşteri temsilcisine söyleyelim yanlışlık olmasın.
  8. T

O ulaşım şehirlerinden birinde oturma veya o şehrin uygulamasına üye olmamız mı gerekiyor?
Geri