tenlik isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

ds4windows indirip dediklerimi yap
  2. T

bana yardımcı olmadılar senin problemin falan dediler 1766589024 hayırlı olsun herkese ben 1 haftadır kullanıyorum sorusu olan sorabilir. discorddakiler de epey yardımcı oluyor. 1766589127 bunu yapın + ds4windows indirip switch pro seçin + ds4 ayarlarından hide ds4 controller tikini seçin. en...
  3. T

benim anlamadığım benim ürünümün paketine dokunulmamış pıtpıtları duruyordu. bu da demek ki birden fazla ürün gelmiş birini açıp inceleyip benimki dahil vergi çıkarıp yollamışlar. ama hepinizin gümrükte kalmış. o zaman benimkiyle beraber gümrükten geçenler kimin :D?
  4. T

valla track123'te 16 aralıkta şöyleydi Varış noktası işlem merkezine ulaşım Yurtdışı ithalat gümrüğüne sunuldu. 17 aralıkta baktım bi değişim olmamıştı bida bakmadım. sonra akşam 6.30da Türkiye'deki işleme merkezinden ayrılıyor. Yurtdışı ithalat gümrük işlemleri olmuş onu görmedim 18 aralık...
  5. T

hocam gümrükte kalırsa geri alırsın parayı sadece geri dönmesini beklersin ama o da 600 lira olduğu için sıkıntı olmaz. çekinilecek bir durum yok. vergi 200tl çıksaydı kral olurdun alırken uyarmışlardı zaten. yine de 1000-1200 bandında güzel bir gamepad hem de görünüşü çok şık.
  6. T

bendeki durum buydu hocam yardımcı olur sanıyorum
  7. T

ne yazdığını paylaşabilir misin acaba
  8. T

hocam nasıl iletişim kurdun anlatır mısın 1766148907 geçmiş olsun bu arada kesin kaldı mı gümrükte? nasıl olacak şimdi daha önce başına geldi mi?
  9. T

benim switch lite’ım da olduğu için iade etmedim zaten pro controllerlar epey pahalı. ama olmasaydı da iade eder miydim bilmiyorum. parayı geç iade alma durumu da var sonuçta. bi de satın alırken kumar oynamıştık zaten kazanamadık. bu macera için değdi mi bence değdi. kolla 2-3 saat oynadım...
  10. T

@desiredvia @ErenMaiky hocam arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle size de benzer vergi çıkacak. ürünü teslim alacak mısınız yoksa geri iade mi yollayacaksınız ne düşünüyosunuz?
  11. T

ürünü teslim aldıktan sonra yapabileceğim bir şey var mı? parasında değilim 50 lira bile olsa geri almak istiyorum
  12. T

hocam ürünü açmamışlar bile gamesirin pıtpıtları ve plastik poşeti ellenmemiş. 7 dolar yazılmasını ben istemedim ama elimde 15 dolarlık dekont var bununla cimerden bir şey çıkmaz mı
  13. T

speclere çok hakim değilim ancak attığın kollar çok çirkin değil mi hocam
Geri