bana yardımcı olmadılar senin problemin falan dediler
1766589024
hayırlı olsun herkese ben 1 haftadır kullanıyorum sorusu olan sorabilir. discorddakiler de epey yardımcı oluyor.
1766589127
bunu yapın + ds4windows indirip switch pro seçin + ds4 ayarlarından hide ds4 controller tikini seçin. en...
benim anlamadığım benim ürünümün paketine dokunulmamış pıtpıtları duruyordu. bu da demek ki birden fazla ürün gelmiş birini açıp inceleyip benimki dahil vergi çıkarıp yollamışlar. ama hepinizin gümrükte kalmış. o zaman benimkiyle beraber gümrükten geçenler kimin :D?
valla track123'te
16 aralıkta şöyleydi
Varış noktası işlem merkezine ulaşım
Yurtdışı ithalat gümrüğüne sunuldu.
17 aralıkta baktım bi değişim olmamıştı bida bakmadım. sonra akşam 6.30da
Türkiye'deki işleme merkezinden ayrılıyor.
Yurtdışı ithalat gümrük işlemleri
olmuş onu görmedim
18 aralık...
hocam gümrükte kalırsa geri alırsın parayı sadece geri dönmesini beklersin ama o da 600 lira olduğu için sıkıntı olmaz. çekinilecek bir durum yok. vergi 200tl çıksaydı kral olurdun alırken uyarmışlardı zaten. yine de 1000-1200 bandında güzel bir gamepad hem de görünüşü çok şık.
benim switch lite’ım da olduğu için iade etmedim zaten pro controllerlar epey pahalı. ama olmasaydı da iade eder miydim bilmiyorum. parayı geç iade alma durumu da var sonuçta. bi de satın alırken kumar oynamıştık zaten kazanamadık. bu macera için değdi mi bence değdi. kolla 2-3 saat oynadım...
@desiredvia @ErenMaiky hocam arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle size de benzer vergi çıkacak. ürünü teslim alacak mısınız yoksa geri iade mi yollayacaksınız ne düşünüyosunuz?
hocam ürünü açmamışlar bile gamesirin pıtpıtları ve plastik poşeti ellenmemiş. 7 dolar yazılmasını ben istemedim ama elimde 15 dolarlık dekont var bununla cimerden bir şey çıkmaz mı