Tenxy isimli üyenin son içerikleri

1. Tenxy

Bilgisayarımın parçalarına uygun anakart tavsiyesi

Teşekkürler. Cooler Master Hyper 212 LED Turbo ARGB 120 mm Modelinde ki kule tipi soğutucu yukarıda yazılı olan işlemci ve anakarta uyumlu mudur? İnternetten baktım ancak bilen birisine sorup rahat etmek istedim.
  2. Tenxy

Bilgisayarımın parçalarına uygun anakart tavsiyesi

Ekran kartı: RTX 4070 SUPER Alacağım işlemci: ryzen 7 7800X3D bu donanımlar için anakart tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Aklımda Biostar B650MP-E PRO DDR5 modeli vardı ancak yetersiz kalır mı?
  3. Tenxy

Laptop teknik sorunlar

Bir indirme yok sadece tarayıcılar arasında geçiş yapıyorum işim gereğince
  4. Tenxy

Laptop teknik sorunlar

Tarayıcıda çalışırken bilgisayar da anlık olarak takılmalar olmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım bilgisayar henüz bir kaç aylık. Bilgisayar model: ASUS ROG STRİX G16JV
  5. Tenxy

Çözüldü✓ SSD ile ilgili garip bir sorun

Sorunu tanımlayacak bir başlık bulamadım kusura bakmayın. Başta C:'ye yüklü uygulamalar hata verdi başlatılamadı bilgisayarı yeniden başlatmaya kalkınca da bir daha bilgisayarı açamadım. Ekranda takılı olan 2. SSD'nin adı gözüküyor F1 basınca onu açıyor windows yüklü olmadığı için açılmıyor...
  6. Tenxy

Çözüldü✓ Açıklamada belirttiğim sisteme CPU fanı önerisi

Alacağım sistem linkte https://www.gaming.gen.tr/urun/261368/gaming-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sisteme uygun kule tipi soğutucu tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bütçe: ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur max 800 diyim
  7. Tenxy

Çözüldü✓ Okul + çıtırından oyunda açacak laptop önerisi

Bu biraz fazla oyun üzerine olmuş sanki biraz daha basit bir şey olursa daha iyi olur
  8. Tenxy

Çözüldü✓ Okul + çıtırından oyunda açacak laptop önerisi

Bütçem 15 bin TL Okulum için lazım olduğu için laptop alacam fakat boş zamanlarımda oyunda oynarım diye çok boş bir bilgisayar da almak istemiyorum tavsiye de bulunabilirseniz çok sevinirim.
  9. Tenxy

Öneri Ofis koltuğu öneri 2023 güncel

Oyuncu koltuklarından daha rahat olduğu söylendiği için ofis koltuğu bakıyorum fakat iyi bir şey bulamadım. Önerisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirlerse çok memnun olurum... Bütçe 2500 TL
  10. Tenxy

Çözüldü✓ Monitör virgüllü hz sorunu

Monitörümün marka modeli; Gigabyte G24F-2 dir. monitörüm 180 Hz fakat ayarlardan baktığımda hz 179,996 şeklinde gözüküyor format atmadan önce tam 180 hz gözüküyordu. Tabi bir fark oluşturmayabilir fakat 180 gözükmesini tercih ederim sorunu nasıl çözebileceğimi bilen birisi yardımda bulunursa...
  11. Tenxy

Çözüldü✓ M.2 SSD Önerisi / 1 TB / Bütçe 1500 TL

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6C / 16T Anakart: GIGABYTE B450M H Ekran Kartı: GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 3060 RAM: GoodRam 16GB (8GB + 8GB) IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Sistem bu 1 TB ssdye ihtiyacım var bu bütçeyle iyi bir ssd bulabilir miyim?
  12. Tenxy

Çözüldü✓ RTX 3060 Ryzen 5 5600x sistem alınır mı?

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6C / 16T Anakart: GIGABYTE B450M H Ekran Kartı: GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 3060 RAM: GoodRam 16GB (8GB + 8GB) IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 SSD: MLD M300 500GB NVME 2280 Kasa: Powerboost vk-g3701b 550w+80 ARGB TG Mesh panel Sistem parçaları bunlar, fiyatı 17 bin ediyor...
Geri