teoman_yalpa isimli üyenin son içerikleri

1. T

Asus Tuf Gaming f15 işlemci birden aşırı ısınıyor

mx-4 sürdü kendi sürdüğümde de noctua sürdüm 1680163471 intel i5 11400h
  2. T

İlk olarak bilgisayarcıya götürdüm zaten termal macununda bir sıkıntı yok ilk ben sürdüğümde de aynı sıkıntıyı verdi bilgisayarcıya götürdüm o da sürdü durum hala aynı bilgisayar yüke binince 60 dan 90 ve üstüne fırlıyor bilgisayar yeni fanlar falan temiz ve sağlam mesela cs go 300 den 5 e...
  3. T

Merhaba arkadaşlar Asus Tuf Gaming F15 model laptopun termal macununu yeniledim profesyonel bir arkadaş ile lakin sıcaklıklar 60 dereceden birden 90-92 hatta 98 lere kadar çıkıyor sebebi nedir işlemcide bir arıza mı var bilgilendirebilirseniz sevinirim
  4. T

Merhaba arkadaşlar Asus Tuf Gaming F15 model laptopun termal macununu yeniledim profesyonel bir arkadaş ile lakin sıcaklıklar 60 dereceden birden 90-92 hatta 98 lere kadar çıkıyor sebebi nedir işlemcide bir arıza mı var bilgilendirebilirseniz sevinirim
  5. T

Cpu Throtlling sorunu

Bir bilgisayar daha vardı o da öyleydi değişim yaptım o bilgisayar cs veya lolde bile kasıyordu
  6. T

Cpu Throtlling sorunu

Daha yeni aldım termal macunu dandik olabilir mi ki
  7. T

Cpu Throtlling sorunu

Bilgisayarım cpu throttlinge giriyor cyberpunk ve üst düzey oyunlarda fps 5 e kadar düşüyor bunun önüne nasıl geçebilirim Bilgisayar:Asus tuf gaming f15 FX 506 HM
  8. T

Asus tuf gaming f15 FX506HM sorunu

Arkadaşlar bilgisayar çok ağır droplar yiyor bios güncel driverler güncel alalı bir ay olmadı servis bir şey yok diyip geri gönderiyor bana ne yapmalıyım durum videodaki gibidir Video boyutu büyük olduğu için youtubeye yükledim
  9. T

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Dostum en iyisi şikayetlerini bir dahiliye doktoruna bildir onlar sana yardımcı olurlar sigortan vardır diye düşünüyorum git doktora
  10. T

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Hipotalamus sıkıntısı veya arkadaşların belirttiği gibi hormon sıkıntısı olabilir dahiliyeye görünmen senin için faydalı olur
  11. T

asus tuf gaming f15 FX 506 HM bilgisayar arızası

Durum güncellemesi 2:Bios güncellemesi yaptım ama durum hala aynı
  12. T

Durum güncellemesi Msi afterburnerda olayları gözlemledim ve şunu fark ettim her drop yediğimde ekran kartı watt değeri 20 ye kadar düşüyor zaten 95 w güç ile çalışan ekran kartı 20 watt değerlere kadar düşüyor ve drop yiyor bunu nasıl engelleyebilirim? @Abdullah Hacıgül abi görürsen...
  13. T

Bu bilgisayar aldığımdan beri sorunlu ve Asus teknik servisi bir çözüm üretemiyorlar ısınması mı desem oyunların ekran kartını görmemesi mi desem her şey başıma gelmiş durumda ve Asus teknik servisi iki kez hiçbir sıkıntı yok diyerek beni başlarından savdılar. Bilgisayar ekran kartını görmüyor...
  14. T

Asus ROG Strix G15 G513RW-HF206

Arkadaş ne diyorsunuz anlaşılmıyor alınır mı alınmaz mı?
Geri