Kararım kesinleşti zaten 9700x geçiyordu içimden. Oyunları da en yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum zaten
1757356399
bunun fiyatı biraz daha uygun bu olabilir diğer parçalarda problem var mı hocam bu şekilde sipariş geçeyim mi
psu 1200w fazla değil mi bu sistem için bütçemi de aşıyor biraz soğutucu da dediğiniz gibi warframe pro anakart destekliyorsa cl30 olabilir
1757356117
Oyun çok oynarım ama oyun dışı da kullanıyorum işlemciyi oyunla kısıtlamak istemiyorum bencede 9700x konuya yanlış yazmışım işlemci 9700x olacak...
Ekran kartım 4080 super onu değiştiremem diğer parçaları henüz almadım ama şu şekilde düşünüyorum;
İşlemci: ryzen7 9700x
Anakart: asus b650m-k
Ram: corsair 32gb (2x16) 6000mhz c36
Kasa: msi mag pano m100r pz white
Psu: rampage mate m750-80pb 750w tam modüler
Soğutucu: Thermalright fw360 pro...
Esenlikler dostlar yeni klavyem Darmoshark Top75 he elime ulaştı az önce ilk defa manyetik switch klavye kullanacağım Rapid trigger, SOCD ayarları varmış bunlar nasıl olmalı hiç bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? Varsayılan game modunu kullanıyorum ayarlarını değiştirmeli miyim?
Esenlikler arkadaşlar uzun zamandır %75 klavye arayışındayım ama çok takıntılı olduğum için bir türlü karar veremedim bütçem maksimum 2-2, 5K TL önereceğiniz klavyeler nelerdir?
Esenlikler dostlar başlıkla belirttim gibi format atarken format bitene kadar sorun çıkmıyor fakat kurulum ekranına gelince bilgisayar kendini resetlemeye başlıyor ve kurulumu bir türlü tamamlayamıyorum. Daha önce de aynı sorunla karşılaştım, ssdye arkadaşın bilgisayarında kurulumu yapıp sisteme...