Teorama isimli üyenin son içerikleri

1. Teorama

Windows başlamıyor formatta atmıyor

Hata vermiyor ise disk bozulmuş g.o Hata veriyor ise ne hata veriyor. Disk bozulduğu zaman bilgisayar kendine bağlı bir disk görür ama bellek kendini çalıştıramaz ilerleme kaydedemez bir nevi beynin var ama bitkisel hayattasın yatıyorsun nefes alıp veriyorsun. Bilgisayarı temizlediysen statik...
  2. Teorama

Profesyonel Koltuk Yıkama Makinesi?

Arkadaşlar araç koltuğu yıkama evdeki koltukları yıkama işi yapmak istiyorum, hangi marka alacağımı bilmiyorum, bilgisi, tecrübesi olan var ise bu markanın ürünlerine bakabilirsin ömürlüktür arıza vermez kolay kolay diyebileceğiniz marka önerileri istiyorum. (Profesyonel makineler) Başka bir...
  3. Teorama

3200MHz CL16 vs 3600MHz CL19?

3200 cl16 daha mantıklı cl17 olsa tamam 3600 al derdim ama arada 3 cl fark var ama 4000 cl öldürmez seni benim 4 adet ram var eski sistemde 1866mhz 10cl 16 gb piyasadaki 3000 mhz üzeri olan tüm ramlere kapak atıyordu sonradan cl11-13- hatta daha çok satan cl14 3600 ler çıktı halen duruyor halen...
  4. Teorama

laptopumda nvme m2 ssd mi msata mı girişi var ?

Var kardeş m2 alırsanda senin çok için iyi olur hızlı yaparsın işlemlerini
  5. Teorama

iphone klavyem donuyor ?

Güncellemelerden dolayı İphone 15 pro max kullanıyorum ben güncellemelerimi full yaptım hatta ios 18 beta 6. Sürümünü kullanıyorum şu anda, eşimde iphone 13 pro var onun güncellemeler hiç yapılmadı halen ios 17 de duruyor ve hiç bir sorunu yok uyumsuzluk söz konusu yani güncelleme gelsin...
Geri