teoxus isimli üyenin son içerikleri

1. teoxus

Topladığım PC Nasıl?

Şöyle bir sistem topladım yarın alacağım. Parçalar uyumlu olmuş mu?
  2. teoxus

İncehesap'dan PC Toplanır mı?

şuanki hali bu şimdilik. Lexar ram nasıl iyi midir?
  3. teoxus

o kadar uğraşmak istemiyorum ya direkt burdan alayım gitsin. Ama burda da güzel kasa bulamadım
  4. teoxus

çok karışık geldi hocam ya bir psu buldum iyi midir? 5070ti
  5. teoxus

hangi psu almalıyım hocam bu kasaların hepsinde psu var hangi kasa iyidir sence?
  6. teoxus

https://www.incehesap.com/nova-gold-oem-paket-fiyati-67324/ bu sistem benimkinden ucuz mesela ama neden bu kadar ucuz 5080. Diğer bileşenler mi düşük acaba pek anlamıyorum. max 140k ya falan bir sistem bulabilir misiniz?
  7. teoxus

cumadan cumaya mı indirimler oluyor hocam
  8. teoxus

Böyle bir sistem topladım incehesaptan. Aynı sistemi itopyadan topladığımda 10k daha pahalı şuan özellikle ekran kartında baya fark var. İncehesap güvenilir mi sizce?
  9. teoxus

102k PC Topladım Bileşenler Uyumlu Mu?

saol reis eline sağlık bir kaç gün sonra ayarlıcam eyv♥
  10. teoxus

Tamam ozaman rx 9070 xt olsun
  11. teoxus

105k max olur reis. RTX bir kart olursa fena sarar. Bir de gta 6 oynayabilirsem tabi
  12. teoxus

oem değil bunu kendim toplamıştım az çok biliyorum yani o kadar detaylı bilmiyorum 1782007071 Yabancı youtube kanalları yapıyorum photoshop ve premiere de baya vakit geçiriyorum. Oyun da oynuyorum tabi
  13. teoxus

peki anakartı ASUS PRIME B850M-K 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX olarak yükselttim. Bu kadar yükseltebildim nasıl sence?
  14. teoxus

Kanka farklı sitelerden uğraşmak istemiyorum itopyadan topladım bunları da 2. el falan da uğraştırır. Bir de rtx istiyorum oyüzden 5070 aldım 5070 ti alacaktım ama bütçem yok şuan. 1782006005 itopyada oem paketlerden 5070 li düzgün bir sistem bulamaz mısın 100k yı pek geçmeyecek
  15. teoxus

Selamlar itopyadan pc topladım 102k tuttu bileşenleri yazıyourm. Anakart: ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci Ekran Kartı: ASUS Dual RTX 5070 OC RAM: LEXAR 2x16GB 6000mhz SSD...
Geri