Bios sıfırlayarak açabildim, amd expo aktif olunca bu sorun oluyor kapalıyken olmuyor. Öncesinde açık olarak kullanıyordum ama update sonrası artık kapalı tutmak zorunda kaldım. Yeni güncelleme ile düzelir diye bekliyorum şimdilik.
Merhabalar, bilgisayarımı sorunsuz kullanırken dün akşam son windows 11 güncellemesi için güncelleştir ve yeniden başlat tıkladım. Bilgisayar yeniden başlarken takılı kaldı, ekrana hiçbir görüntü gelmiyor, fanlar son hızda çalışıyor. Anakart Gigabyte B650M DS3H
Daha önce aynı sorunu ekran...
160-180hz arası beğendiğim modeller var ama çok arada kaldım:
https://www.gaming.gen.tr/urun/462668/msi-g274qpf-e2-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/...
Garanti ile ilgili açıkçası pek araştırmadım çünkü amazon olduğu için kafam rahattı bir sorun olursa çözeceklerinden pek kuşkum yok. Herhangi bir şey yapmadım, Tr'deki gibi dümdüz aldım geldi.
Yorum için teşekkürler. Bu kasayı düşünüyordum zaten hatta incehesap gaming gecesinde 1500 küsür bi fiyata inmişti ama yetişemedim. Kasa ve ssdyi ayrıca alacağım.
1705956317
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz 👍
Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Msi ve Fsp arasından hangisini önerirsiniz farkları nelerdir? Fsp markasını duymamıştım ben, Msi ise daha ucuz.
Sıvı soğutma öneriniz ne olurdu belki bütçeyi zorlayabilirim veya aklımda bulunsun indirim vs denk getirince değerlendiririm.