kredi kartını denemedim ama banka kartına aktarılıyor. ilk yapman gereken istanbulkart hesabını doğrulaman, daha sonra istanbulkart dijital kart kısmından para aktar diyerek iban girip para yollayabiliyorsun. bi nevi istanbul kartı da banka kartı olarak kullanabiliyorsun
iyzico uygulamasından kayıtlı kartlarda 'varsa' banka veya kredi kartın sil
parolapara kartı bilgilerini (parolapara uygulamasında görebiliyorsun iban skt şeklinde) iyzicoda bu bilgileri kart olarak kaydet. daha sonra iyzico öde olarak yapabilirsin.
hayır gerek yok. parolapara uygulamasında...
Merhabalar 14-15 aydır kullandığım monitör bugün 15 dakika civarı KCD 2 duraklatma menüsünde kaldıktan sonra ekranda bu izler kaldı. Bilgisi, önerisi olan var mı?
Selamlar, 2 şubat tarihinde alışveriş yaptım ve alışverişim 2 pakete bölündü.
2. paket için bugün para iadesi yapıldı lakin ben ürünleri iade etmedim. Güncelleme için girdiğimde kendiliğinden para iadesinin yapıldığını gördüm. 1. paket normal kargo güncellemesi devam ediyor.
2. paket için yani...
Arkadaşım, ilk sayfada 'dandik marka' yazan arkadaşa binaen yazdım yorumumu. Seni ilgilendirmez yazmak bir özgürlük belirtisi olduğu için söylemiyorum. Benim yazdığım şeye pasif agresif bir yazı yazdığın için seni ilgilendirmez diyorum. Ben senin ürün incelemene, insanları bilgilendirmene bir...
Cooler Master markasıyla ile bireysel olarak çalıştım, bilhassa senin internetten öğrenemeyeceğin bilgilere sahibim. Sen hariç okuyan arkadaşlara tekrar ediyorum, CM'in çevre birimlerinden uzak durmaya çalışın.
Ayrıyetten monitöre içerlenmek kalıbını kullanmadım, monitörü içerlemek kalıbını...
Konu ''Cooler Master nasıl bir markadır'' değil lakin. ''Nokta atışı bir ürün''(!?) ile ilgili açılan bir konuda Cooler Master markası ile alakalı genel bir sorgu olduğunu gördüm ve zamanında piyasada 'yakinen!' tanıdığım bir marka olduğu için genel bir görüş bildirdim ve bu seni ilgilendirmez...