Terreshie isimli üyenin son içerikleri

1. Terreshie

Riot kurulum gerçekleştirilemiyor hatası nasıl çözülür?

Valoranta da aynı durumu yaşıyorum. Arkadaşlarım oynayabiliyor, indirebiliyor ama ben hiçbrini yapamıyorum.
  2. Terreshie

Riot kurulum gerçekleştirilemiyor hatası nasıl çözülür?

Bugün sabah PC'yi açtığımdan beridir LoL'e girdiğime unknown Player hatası alıyordum ne yaparsam yapayım düzelmiyordu, silip geri yüklemek istedim hata aldım. Valorant yüklemek istedim gene hata aldım. Sonra direkt Riot Client + bütün dosyalarını sildim ama bu sefer de hiçbir şeyi...
  3. Terreshie

İş bulamıyorum yardıma ihtiyacım var

Selamlar, YKS bittiğinden beridir aralıksız iş arıyorum ama bir türlü bulamıyorum nereye gidersem gideyim ya 18 olmadığım için ya deneyimim olmadığı için ya da aile işletmesi olduğu için geri çevrildim. İş bulmam için tavsiyede bulunacak, iş imkanı sunabilecek ya da iş bulmak için birilerine...
  4. Terreshie

Discord ödeme yapamıyorum

Evet PC'den gözüküyor sadece Nasıl yaptınız anlatır mısınız.
  5. Terreshie

Discord ödeme yapamıyorum

Selamlar, yeni gelen sohbet baloncuklarını almak istiyorum ama ödeme doğrulanamadı dedi birkaç defa neden olduğunu biliyor musunuz? +3 tane kartla denedim +VPN ve DNSler ile denedim +Kartta yeterince para var
  6. Terreshie

Oversize Gömlek Önerisi

Uygun fiyatlı, güvenilir bir markadan bir oversize gömlek almayı planlıyorum yardımcı olur musunuz?
  7. Terreshie

Macbook Air M1 vs M2

Sizce hangisi alınmalı? İkinci el alacağım sıfır almayacağım. Telefon olarak iPhone 12 Mini kullanıyorum eğer önemliyse.
  8. Terreshie

Esenler Otogarından nasıl Beylikdüzüne gidilebilir?

Turun bitti mi kankam.
  9. Terreshie

Tamamdır kankam hayırlı yolculuklar, sağlıcakla kal.
  10. Terreshie

Isparta Petrol Turizm'e aldım ben biletimi ve bugün değil maalesef :D. Beylikdüzüne nasıl ve neyle gittiğinizi bana yazar mısınız yolculuğunuz bitince, şu an aşırı derecede ihtiyacım var planlarımı ona göre yapıcam. 1743497719 Ben şu an otogardaki metro istasyonunun ya da direkt Esenler Metro...
  11. Terreshie

Kulak altı minimal yazı dövmesi ortalam ne kadar

Tahminimde 1250-1000TL civarları olur. Bazı yerler (Garanti değil) santim başına fiyat alıyor diye biliyorum.
  12. Terreshie

Selamlar, Bursa'dan İstanbul-Esenler arası bir yolculuğum var ama bu otobüs yolculundan sonra bir de ek olarak Beylikdüzü'ne gitmem gerek. Yanlış bilmiyorsam Esenler otogarı'nın kendi metrosu var ve Esenler metro istasyonu da oraya yakın. Hangisiyle nasıl Beylikdüzü'ne gidebilirim? İlla M1B-M1A...
  13. Terreshie

Havit H655BT Pro ANC Alınır mı?

Sizce bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
  14. Terreshie

Samsung S23FE 256GB vs POCO F6 12GB 256GB

F6 kamerada üzer mi?
  15. Terreshie

Samsung S23FE 256GB vs POCO F6 12GB 256GB

Sizce hangisi daha iyi? Bana gerekenler: + Uzun süre stabil bir şekilde kasmasız sorunsuz çalışabilecek bir arayüz + En azından fotoğraf açısından beni üzmeyecek bir kamera + Uzun Süre giden bir batarya + Güçlü bir işlemci + Çok dizi, film ve video izleyen biri olarak ekrana da önem veriyorum
Geri