TersRamiz isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kablosuz gamepad önerisi bğtçe 1k en fazla

Pc için 1k bütçeyle 2li kablosuz gamepad arıyorum yeğenlerimin oyun oynaması için
  2. T

Google da dükkan aramada nasıl çıkar ?

merhaba bi arkadaşımın elektikli bisiklet tamir dükkanı var bu dükkanı googleda elektrikli bisiklet tamiri diye yazınca çıkma işini nasıl yaparız ?
  3. T

🔥İndirim ANKER R50i KUPON İLE BERABER 828 TL🔥

Cs 2 oynamak için önerilir mi arkadaslar ?
  4. T

Metin2 server önerisi

Merhaba hocalar. Anlık Metin2 oynama isteği geldi var mı güzel bir server önerebilecek bol aktifli.
  5. T

🔥İndirim Aliexpress Ugreen Ürünlerinde İndirim(İlk kullanıcı)

anladım hocam peki attıgın indirm linkinde 15 mt kablo var mı ?
  6. T

hocam bende sorun şu ping 50-70 arası giderken bir anda 700-800 lere cıkıp iniyor acabaadaptörümü değişsem yoksa kablomu baglasam bilemedim işin kötüsü wifi de baska odada kablo ceksem cok kötü görünecek
  7. T

https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-powermaster-pwr-150-150-mbps-fiyati,776577818.html 1711567894 https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-powermaster-pwr-150-150-mbps-fiyati,776577818.html
  8. T

internetim 64 mbps wifi adaptör yetermi suan bi tane kullanıyorum ama sürekli ping giriyor oyunlarda yoksa ethernet kablosu alamlıyım ?
  9. T

ethernet kablosuna ihtiyacım var 15 mt acaba var mı ?
  10. T

Ethernet kablosu önerisi

Merhaba Ethernet kablosuna ihtiyacım var 8 10 mt civarı önerileriniz nedir?
  11. T

Ani ping artışı ve düşüşü

Merhaba Millenicom'dan internet bağlattım modem farklı odada olduğu için kablosuz baglantı ile kullanıyorum CS2 oynarken sürekli ping artıp düşüyor normalde 70-80 bandında gezerken anlık 300-400'lere çıkıyor ne yapmalıyım?
  12. T

internet hızım neden düşük

Merhaba millenicomdan bir internet baglattım 1 gün önce internet testi yaptığımda 20 Mbps'yi gecmiyor ancak altyapım 64 Mbps destekliyor ve aldıgım pakette 75 Mbps sebebi nedir?
  13. T

Ssd mi hdd mi kullanmalıyım

kullandıgım sistemde 500gb m2 sad var ama oyunlar sebebiyle doldu yeni bir ssd mi almalıyım yoksa hdd alsamda iş görür mü ?
  14. T

Bu düğme ne işe yarıyor

Merhaba apachi evo marka e scooterım var söyle bi düğme var ama ne işe yarıyor bulamadım hiçbir yerde bilen anlayan var mı ? Anahtar seklinde olan düğmeden bahsediyorum
  15. T

En fazla 15K laptop önerisi

Sence üstteki sistemden daha faydalı olur mu ?
Geri