tersus isimli üyenin son içerikleri

1. tersus

Sıfırdan tam takıma. Öneri ve ne yapmalıyım?

Kral çok güzel söylemişsin ağzına sağlık. Şöyle bir durumuda size anlatayım ailem kask konusunda çok katı bütçeyi aşırı zorlayacak şekilde Pista GP alalım kafan son derece güvende olsun diyorlar, biliyorsunuzdur ki Pista GP modelleride aşırı derecede pahallı, ceketi vs. sonradan hallederiz ama...
  2. tersus

Sıfırdan tam takıma. Öneri ve ne yapmalıyım?

Dostlar selam, Direkt konuya giriyorum biraz uzun. Şuanlık bir işte çalışıyorum yaz geldiği için mezun senemdeyim ve 1 kez daha mezuna kalmaya karar verdim, dedim en azından boş boş evde oturacağıma bir işe gireyimde kendime 12/13 yaşımdan beri hayalini kurduğum o motor için para biriktireyim...
  3. tersus

CPU led ışığı yanıyor

Maalesef :/ yedekte parçam yok
  4. tersus

CPU led ışığı yanıyor

2 saat beklettim fakat hiçbir sonuç alamadım. Başka öneriniz var mı?
  5. tersus

CPU led ışığı yanıyor

ha tamamdır teşekkürler. Telefonda olduğum için alıntı yapınca aynı şekilde olur diye düşünmüştüm :D 1724662326 Ben değişim isteyemiyorum maalesef. Yapabilsem direkt yapıcaktım fakat bu parçalar 2 yıllık, diğerleri 4. Yine tek çözüm sanırım beklemek.
  6. tersus

CPU led ışığı yanıyor

Evet bu arada son 1 - 2 aydır bende bu nadiren oluyor. Bu şekilde her şeyi yapmama rağmen yine aynı şekilde olmayışı bir kere daha olmuştu, hiçbir şey yapmadım ve 2 gün sonra kendi kendine düzelmişti. Şimdi dediğini deniyorum hocam teşekkürler, geri dönüş yapacağım :)
  7. tersus

CPU led ışığı yanıyor

Selamlar, umarım iyisinizdir. 2 gün önce arkadaşlarımla oyun oynarken kasaya ufak dokunuşumla bilgisayara drop girdi, beklememe rağmen düzelmedi. Çok daha öncesinde bu durumu çok nadiren yaşıyordum ve bios pilini çıkarıp 15-20 saniye bekleyip takmamla sorun düzeliyordu. Bu sefer düzelmedi ve 2...
  8. tersus

Xiaomi adaptörü ile iPhone şarj etmek sorun çıkarır mı?

Gençler selam umarım iyisinizdir :)) iPhone'u xiaomi adaptörü ile şarj etmem telefonun ileride her hangi bir şekilde olumsuz etkileyebilecek bir sorunu oluşturur mu ? Yani örneğin pil sağlığı veya ömrü gibi sorunlar. Yeni adaptör almalı mıyım almam gerekiyorsa link bırakırsanız sevinirim <3
  9. tersus

İşlemci ya da Anakart sorunu

eyvallah beyler çok işime yaradı 1678385363 .d
  10. tersus

İşlemci ya da Anakart sorunu

Dostlar selam benim yaklaşık 3 gün önce bilgisayarımın anakartı CPU LED i yanarak sistem bir anda açılmadı bilgisayarın her hangi bir sıkıntısı şu zamana kadar çıkmadı sorunda yaşamadım bios pilini çıkarıp taktım ramleri çıkartıp slotu hafifçe üfledim işlemcinin pinlerinde bir sıkıntı var mı yok...
  11. tersus

Gaming Kulaklık Yardım

Razer Blackshark v2. Razer ürünleri genel olarak kalitelidir ve çoğu ürünüm hatta her ürünüm razer en ufak bir sorun yaşamadım ürünün fiyatı 1.050 tl kalan 150-250 tl ile kendinize başka ürünlerde alabilirsiniz.
  12. tersus

Hikayeli oyun önerisi yaparmısınız?

çoğu assasin's creed oyunları indirimlerde 50-60-70 tl gibi fiyatlara düşebiliyor isterseniz indirimi bekleyip alabilirsiniz.
  13. tersus

Windows 11'e Geçilir mi?

Selamlar, Umarım iyisinizdir... bir kaç haftadır w11 düşünüyorum ve araştırıyorum. Çoğu kişi Ryzen işlemcilerde w11'in fps düşüşü yaşadıklarını söylüyorlar kararsız kaldım, sizce geçilir mi? (Daha çok oyun için soruyorum) Sistem; İşlemci: Ryzen 5600x Ekran kartı: Gtx 1660 super Anakart: Msi...
  14. tersus

Rdr 2 "Activation Error" ve "Cloud Sync Error" sorunları.

Dostlar öncelikle umarım iyi gün geçiriyorsunuzdur.. hızlıca konuya geçmek istiyorum. Ben bir kaç gündür sıkıntısız rdr 2 oynarken bugün bir anda Cloud Sync Error ve Activation error aldım tam 1.30 saat boyunca araştırdım interneti kapatıp açın veya Belgeler kısmından social club'ı silip tekrar...
  15. tersus

Bu donanımlar için 550w yeterli olucak mıdır?

" Gamepower Crimson Guard "isimli kasanın kendine ait Güç kaynağı dostlar
Geri