Boyum 185 ve sanırım haklısın. Bu gibi koltukları alırken ilk defa babamın online alışverişle ilgili fikirlerinin işe yaradığını fark ettim. Koltuğumu satın almadan önce direkt fab serisini alıp geçme fikrindeydim fakat babamda 3 kuruş fazla olsun bildiğimiz mal olsun fikrindeydi , onu kırmadan...
nasıl alacaksın dostum? pasaportuna sadece 1 tane işletebiliyorsun satarkende birsürü işlem yapman gerekiyor. 2 tane alsan ve işletsen 31x2 oluyor zaten. Cebimde 2 telefon koyarım birisiyle konuşurum diğerini kullanırım dersen o farklı tabii ama o da çok işlevsiz bir yöntem bana kalırsa.
Yurtdışından alacaksın 1000 euro vereceksin üstüne üstlük 2 sene garantisi 1 seneye düşecek. Sonra türkiyede kullanabilmek için pasaportuna işleteceksin ona da 31 bin tl vereceksin. Yani ölme esegim ölme. Asla doğru olduğunu savunmuyorum çok yüksek fiyatlar ama yurtdışı almakta çare değil artık.
Dün 15 pro kullanan arkadaşımla konuştum 15 ile pro arasındaki fark eğer hardcore işlemler yapmıyorsan hissedilemeyecek kadar az dedi. Düz seri 48 binden başlıyor pro ise 65 binden sanırım 17 bin tl ye değecek bir fark barındırmıyor içinde pro modeli. 15 değil 16 yı bekleyeceğim sanırım çünkü 15...
pro model olduğu için böyle. Kapasitesinin düşük olduğuna bakmayın , aynı yanılgıya geçen sene düştük ve AAA olarak 900 mAh aldım pillerin 1 sene sonraki kapasitesi ciddi manada düştü. 5 ay önce AAA Pro olanından aldım termostatın içinde yaklaşık 1 aydır duruyo ve hala pili orta seviyede. Enerji...
Ülkede apple pay bile yok huawei nin nfc sinin çalışacağını sanmıyorum. Bu versiyonunda nfc olmayabilir , çin menşeili üreticiler misal xiaomi global versiyonuna nfc yi koymuyor diye biliyorum.
Huawei de temalar herkes tarafından tasarlanabildiği için birsürü tasarım bulabilirsiniz. Parayla bile satılan temalar var içerisinde. Kendim apple watch kullanıyorum , babama gt4 aldım bende olmayan temalar babamın saatinde var 😂
hocam çok büyük iş değil ehliyet almak. Kendini strese sokarsan yine kalırsın. Hocanı iyice dinle zaten nasıl park edeceğini ezberletiyorlar o ezbere göre vur geç.
Çok fazla hesap açıp ilk sipariş indiriminden faydalanmaya çalıştıysanız bu yaşanıyor. 2 hafta beklerseniz para banka hesabına iade ediliyor ama saçmalık tabii ki. Neden çekiyorsun parayı ? Direkt işlem yaptırtma yani.