Selamlar.
Anlık sistemim
Ekran Kartı: Gigabyte 8 GB 4060
Anakart: Gigabyte H610M-K Rev1.0
Işlemci: Intel I5 12400f
Ram: 2x16 XPG 3200mhz
Hem oyun oynuyorun hem de render ve daw programları kullanıyorum daha iyi bir işlemci ve anakart öneriniz var mı? bütçe ayrı ayrı 6K
Arkadaşlar merhaba https://www.trendyol.com/nextbuy/2-adet-double-ps3-uyumlu-kablosuz-analog-oyun-kolu-sarj-kablo-hediye-p-858123606?boutiqueId=61&merchantId=825484 bu ürünü aldım ancak bluetooth ile bilgisayara bağladığımda sürücü hatası diyor bağlantıyı kesiyor bunu çözebilir miyiz?
tamamdır beklemedeyim. Kalite bozulmaması açısından veya instagram vs. kullanıyorsanız hesabınızda varsa oradan da bakabilirim hem sosyal medyayı da görmüş olurum.
İnstagram gibi sosyal medya uygulamalarını düzelttiklerini iddia ediyor herkes. Ben de görmedim denemedim bilemiyorum. Yani bu kadar çok arada kalmamın sebebi zaten fiyat farkı ikisini de alacak param var ama neden fazla para vereyim diye düşünüyorum haliyle. Yani bilemiyorum ya :D
şubatta çıkacağı ön görülüyordu en son o da benim bildiğim. beğenmezsem bir de ocaktan sonra iyice zam gelir telefonlara açıkçası o kadar beklemek istemiyorum.