Tessy isimli üyenin son içerikleri

1. T

Işlemci ve anakart önerisi

7500F render olarak iyi mi?
  2. T

Işlemci ve anakart önerisi

Selamlar. Anlık sistemim Ekran Kartı: Gigabyte 8 GB 4060 Anakart: Gigabyte H610M-K Rev1.0 Işlemci: Intel I5 12400f Ram: 2x16 XPG 3200mhz Hem oyun oynuyorun hem de render ve daw programları kullanıyorum daha iyi bir işlemci ve anakart öneriniz var mı? bütçe ayrı ayrı 6K
  3. T

Render ve Stüdyo programları için laptop önerisi

Selamlar. Sağlam hem oyun oynatacak hem de render ve edit olarsk stüdyo programlarında vs. hızlı çalışacak laptop arıyorum. Bütçe 40k
  4. T

İnceleme Ps3 Wireless Controller Oyun Kolu/pc bağlama(ister kablolu ister bluetooth)

sihirbari.exe uygulamasını çalıştırdıktan sonra press ctrl+c exit yazısından sonra hiçbir şey yazmadı neden olabilir?
  5. T

İnceleme Ps3 Wireless Controller Oyun Kolu/pc bağlama(ister kablolu ister bluetooth)

İndirme linkinde dosya mevcut değil diyor ama yeniden link atma şansınız var mı?
  6. T

Gamepad Bilgisayara Bluetooth ile bağlama konusunda yardım acil!

Arkadaşlar merhaba https://www.trendyol.com/nextbuy/2-adet-double-ps3-uyumlu-kablosuz-analog-oyun-kolu-sarj-kablo-hediye-p-858123606?boutiqueId=61&merchantId=825484 bu ürünü aldım ancak bluetooth ile bilgisayara bağladığımda sürücü hatası diyor bağlantıyı kesiyor bunu çözebilir miyiz?
  7. T

İphone 15 vs Samsung Galaxy S24

hocam naptın :D
  8. T

tamamdır beklemedeyim. Kalite bozulmaması açısından veya instagram vs. kullanıyorsanız hesabınızda varsa oradan da bakabilirim hem sosyal medyayı da görmüş olurum.
  9. T

cevap vermediniz ama darlamak istemiyorum yanlış anlamayın lütfen merak ettiğim için soruyorum
  10. T

çektiğiniz fotoğrafları videoları görme şansım var mı?
  11. T

hocam işlemci farkı falan benim için önemsiz kamera sadece kamera video ve kamera performansı önemli.
  12. T

siz s24'e iphone 11den mi geçtiniz?
  13. T

İnstagram gibi sosyal medya uygulamalarını düzelttiklerini iddia ediyor herkes. Ben de görmedim denemedim bilemiyorum. Yani bu kadar çok arada kalmamın sebebi zaten fiyat farkı ikisini de alacak param var ama neden fazla para vereyim diye düşünüyorum haliyle. Yani bilemiyorum ya :D
  14. T

şubatta çıkacağı ön görülüyordu en son o da benim bildiğim. beğenmezsem bir de ocaktan sonra iyice zam gelir telefonlara açıkçası o kadar beklemek istemiyorum.
Geri