testalles761 isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

alamayanların niye canı sıkıldı onu anlamadım evinizden falan mı mal alındı anlamadım ?
  2. T

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

razer gold nasıl sattın hocam bilgi verirmisin
  3. T

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

ben ürünü 410 tl gözüküyor yardımcı olabilirmisin o fiyatta almam için
  4. T

20 bin tl BÜTÇELİ pc

20 bin tl. Bütçem var muhasebeciyim alabileceğim maksimum performans alabileceğim bir masaüstü öneriniz varmıdır ?
  5. T

BEYLER BİZE NELER OLDUU BURASI NEDEN AKTİF DEĞİLL CANLANINNNNNN 🔥🔥🔥🔥

BEYLER SAĞ SOLDAKİ İTİ KÖPEĞİ ALICAĞINA BİZİM GARİBA GURUBA SICAK FIRSATLARIN MENFAATİNİ KOVALAYANLAR ALSIN!!!!!! BİRAZ AKTİF OLUN BUGÜN 11.11'İ FETHEDİCEĞİZZZZ !!!!
  6. T

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 🔥🔥🔥 3700 TL 🔥🔥🔥

aminiyüm demek yaskmış sanırım
  7. T

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 🔥🔥🔥 3700 TL 🔥🔥🔥

olm adamsın amkkkk bu fiyataa bulamazdım
  8. T

ANAKARTIM AMD Ryzen 9 7950X Kaldırır mı ?

Merhabalar Bende Asus PRIME B450M-K AMD Anakart var AMD Ryzen 9 7950X Kaldırır mı ???
  9. T

konu silindi.

40 k temiz
  10. T

Hangi̇ Rami̇ Almaliyim 1 Tane Slotum Var O Yüzden 8 Gb Yapicam Masaüstü Pc

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asboard-h55m-anakar-x3430-islemci-pazarlik-olyur-1076125190/detay hocam bunu alayım mı
  11. T

başka bir anakart olmazmı emre hocam
  12. T

emre hocam %100 ram bu 2 tane bundan var 4+4 olmak üzere, ama şöyle bir sıkıntı var anakartımın 1 ram soketi arızalı ve ram kabul etmiyor tamir edilmesi lazım ama yapıcak birisini bulamadığım için en mantıklısı anakart olarak düşünüyorum isterseniz rami aldığım linki atayım bunu kulanıyorum...
  13. T

evet doğru emre kardeşim ram tam olarak attıgın linkteki gibi. tek 8 gb takamıyormuyum o zaman
Geri