testosteren isimli üyenin son içerikleri

1. T

Format Atarken Hata(Çok Acil)

Hocam pes ettik. M2 Ssd de bir sıkıntı var gibi. Sataya kurduk windowsu oyunları m2 ye kuruyoruz. Çok ilginç bir durum
  2. T

Tekrar rufus ile iso yazdık, disk seçim ekranında diskpart ile tekrar m2 ssd yi sıfırladık ve gpt yaptık. Zaten gpt olarak gözüküyordu. Sonuç yine aynı. Pes ettik bugünlük. Başka fikri olan varsa bekliyorum
  3. T

Arkadaşım yanlış diski silmiş şimdi tekrar iso yazıp deneyeceğiz. Bana göstermedi kamera ile yanlışı seçmiş sanırım :)
  4. T

evet bu şekilde.
  5. T

Evet rufusla default ayarlar bir şey değişmedim.
  6. T

GPT ye alınca kurulum yaparken diski seçtik yükleme başarısız dedi.
  7. T

İso dosyası orjinal bugün indirdik. CSM veya UEFI ayarı seçilebiliyor. UEFI de. kapatma seçeneği yok 1776203386 Hocam deneyip döneceğim. Diskpart yaptık ama convert gpt komutunu kullanmadık.
  8. T

Beyler m2 ssd den şüpheleniyordum o yüzden sata ssd yi tekrar taktım. Sata ssd'ye kurulum yapabildik. Sıkıntı m2 ssd de gibi gözüküyor. Başka farklı bir şey yapmadık.
  9. T

Bios sıfırlama derken eski bir sürüme çekme mi yoksa restore default seçeneği mi? Restore default yapıp denedik çünkü yine olmadı.
  10. T

Usb anakarta takılı. Bios sıfırlamadık en güncel sürüme güncelledik.
  11. T

Tam olarak bu adımları uyguladım.
  12. T

Beyler çözemedik hala var mı bir fikri olan?
  13. T

Biçimlendirme yapıp denedim olmadı. Cmd den diskparttan clean diyip denedim şimdi yine olmadı.
  14. T

Hocam uyarı öyle diyor. ne yapayım?
  15. T

Hayıra basınca kurulum ekranında tekrar geliyor. Usb yi çıkarıp evete basınca bios ekranına geliyor yeniden başlayıp.
Geri