texder isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Arkadaşlar ssd sabah 10.30 gibi elime ulaştı ptt çok hızlı getirdi. SSD yi taktıktan sonra samsung magicianla doğruladım orjinal gözüküyordu ve sıfırdı. Ardından h2testw ye soktum gerçekten 4 TB mı diye ve 2 saatte tamamen 4 TB veri yazıp, yazdığı 4 TB veriyi doğruladı hiçbir problem yok. Yazma...
  2. T

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Evet hocam aldıktan sonra işcep üzerinden katıldım. Olup olmadığınıda orda 15000tl ve bayrak ikonu vardı. O 1/1 yazıyor ve bar full gösteriyor. Bende kabul etti
  3. T

Hocam ben kampanyalarda aramıştım böyle bişey görememiştim şimdi bakınca kampanyaya katıldım. Bende saydı. Banada 16850 tl'ye geldi şuan. Çok teşekkürler
  4. T

Ürün gelsin bende bizzat 4tb veri yazıp tamamını doldurucam bilgi veririm
  5. T

Evet hocam güzel oldu amazon için bot yazmıştım gerek kalmadı artık. .vs dosyalarının kapladığı mbları umursamamak güzel olacak. İlgilenen arkadaşlar varsa ara sıra yoklasın linki böyle denk gelebiliyor
  6. T

Evet şimdi kontrol ettiğimde eklenmiyor sepete . Sabah sabah birden aklıma geldi konu, bakayım dedim sürpriz oldu açıkcası :D
  7. T

bende iş bankası vardı peşin 4 e aldım. Ben baktığımda 19 bin gösteriyordu şimdi tekrar kontrol ettiğimde direkt 18 bin gösteriyor sayfasındada
  8. T

Çok garip bir şey oldu pttavmden öylesine sepete ekleyeyim dedim. 20 bin tlden 19bine düşmüş gösteriyordu Sepette 1000 yazıyordu zaten indirim yapılmış hali gibiydi ekledikten sonra 18bine düştü 600epey koduyla 17600 e geldi. İlgilenenlere duyurulur bende şimdi çektim.
  9. T

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 6.499 TL

2 tb lık dramli bişey beklemek mi yoksa sizce bu mu
  10. T

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Türksatın varsa altyapısı türksatdan da memnunum. Hatta diğer firmalardan çok daha ucuza veriyorlar. 1000/125 700tl ödüyorum şuan internet yayınıda dahil.
  11. T

🔥İndirim MSI 23.8" 200Hz 0.5Ms IPS - 4.649 TL

Boş konuşuyorsun otur adam akıllı yanlış biliyorum de. Bazen hataları kabullenmek gerekir.
  12. T

❌İndirim Bitti! NORTH BAYOU NB H100 996TL

996 tl olduğunu gördüğüm an paylaştım.
  13. T

Evet arkadaşlar fiyat güncellendi 😂
  14. T

F80 dan daha iyi olduğu söyleniyor uzun süredir takipteydim. F80 aldığım için almıcam fakat almak isteyen arkadaşlar bir daha bu fiyata bulmanız imkansız. https://m.n11.com/urun/north-bayou-nb-h100-amortisorlu-tek-kol-monitor-standi-2957112?magaza=bizbiz-e
Geri