Teyfikk isimli üyenin son içerikleri

1. T

Akıllı Saat Önerileri

Merhaba ben akıllı saat alıcam ama sosyal medyada herkes reklam için alaksız özellikleri olan ve ya dandik saatleri öneriyorlar bende bir sormak istedim Telefonum ios çalışırken telefon yasak olduğu için mesaj geldiğinde ya sesli mesaj ve ya mesaj atabileceğim ve şarkı ve ya bir video izlerken...
  2. T

Fiyat Farkına Değer mi?

Pekala sağolun ben attığım 5060 Ti sistemine ek özelleştirme ekleyip 5070li sistemin aynı fiyatına almaktansa 5070li sistemi alıcam teşekkürler.
  3. T

Fiyat Farkına Değer mi?

Ben genel olarak FPS oyunları oynuyorum Valorant,Cs2 gibi fakat Hikaye oyunlarında oynayacağım Rdr2,GodOfWar,Detroit gibi çeşit oyunlar. Bir soru var kafamda diyorum ki madem daha çok FPS tabanlı oyunlar oynuyorum bu kadar yüksek bir kasa almama gerek yok hikayeli oyun oynayacaksam dlss...
  4. T

Fiyat Farkına Değer mi?

3 fanlı olan 5070 zaten değer mi
  5. T

Pc Toplama Ve Ya Hazır Sistem Önerisi

yani 5070in fiyatı gibş 47.000 TL çıkabilirim galiba ama 30-40 arası önerirsenizde çok güzel olur
  6. T

Fiyat Farkına Değer mi?

Hocam sistem arayışındayım 5060 Ti ile 5070 arasında kaldım 5070 bütçemi aşıyor fakat 5060 Ti 16 Gb ramını 32 yapıp 1-2 şey daha değiştirince 5070li sistemin fiyatına denk geliyor bu yüzden bir sormak istedim sizce hangisi daha iyi. 5060 sistemi 2 fanlı 5070 3 fanlı ona göre söylerseniz...
  7. T

Pc Toplama Ve Ya Hazır Sistem Önerisi

Hocam merhabalar bu bir konunun 2. bir zamanlar tekrar hazır sistem önerisi sormuştum şuan bütçeyi biraz daha yükseltebildim fakat taksitlenirse mükemmel olur toplama yapıldığında ekstra bütçe eklemek gerekicek ama hangisi daha iyi olursa onu alırım. 30.000-40.000 TL bütçem var kasa haricinde...
  8. T

Toplama ve ya Hazır sistem önerisi

Hocam tekrardan merhabalar nasıl yapalım öneri işini yeni konu mu açsam
  9. T

Yine ben cuma günü yazarım sağol
  10. T

Beklemeye sorun yok ama şuan kredikartı yok taksit olmuyor ve indirime denk gelemiyorum ondan dolayı
  11. T

Ben hemen alamıyorum maalesef taksitli alacağım için o yüzden indirim beklemeye gerek yok. geçenlerde arkadaşım bir sistem önerdi Sistem şu: https://www.itopya.com/phoenix-5060t-v4-amd-ryzen-5-7500f-asus-geforce-rtx-5060-ti-oc-edition-16gb-16gb-ddr5-500gb-_h30007 nasıl ve ya başka bir sistem...
  12. T

Evet haklısın çok istediğim için hiç bu gözle bakmamıştım
  13. T

Pekala siyah olması sorun değil beyaz sistem bir hevesti sadece
  14. T

AMD ve NVIDIA iki türlü pc varsa bakıp performansa göre alır birazda bütçeyi zorlarım.
  15. T

Evet genelde FPS oyunları oynuyorum ama hikayelide fazlasıyla oynayacağım. AMD Ekrankartı ısınma problemi olduğu için çok sıcak bakmıyorum.
Geri