Teykage isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Üni İçin 30-35k 2.El Oyuncu Laptopu Önerisi

Hocam nerede yaşıyorsunuz? Bu bütçede 2. el bakmak en mantıklısı.
  2. T

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

90'lu purple switche 2K çok geldi gözüme bu gidişle 2. el M1 V5 sahibi de olucam gibi gözüküyor :D. Bu klavye işinden bıktım arkadaş her şey çok güzel ama piyasada yok. Milletin indirimsiz 11 dolara aldığı şey bize 1000'e geliyor.
  3. T

Aslında piano değil de ucuza şöyle purple switch tarzı Tactile switch bulsam yapıştırıcam da ülkemizde bulması çok zor be.
  4. T

Elimde Akko piano ve yellow switch var benim için çok önemli değil :D kasa yeter benim için.
  5. T

Thunderobot Rs16 Alınır mı?

Sağlamaktan faylasını yapıyor hocam. İşlemci güzel CS'de düşük ayarlarda 350-400 FPS alıyorum, 300 Hz monitör ile yağ gibi akıyor. Hocam laptop güzel cidden alınır, alınmaz diyenlere bakmayın. Bana göre eksileri şunlar. HX işlemci olduğu için boşta 58-60 derece çalışıyor. Adaptör kablosu uzun...
  6. T

Tok olmasa bile bence ses seviyesi biraz düşük switch kafa ağrıtmasın diyenler alabilir. Böyle videolardaki gibi tok switch sesi istiyorsanız iade edebilirsiniz yoksa idare eder bence.
  7. T

Thunderobot Rs16 Alınır mı?

RS16 kullanıyorum malzeme kalitesi GameGaraj laptoplar ile hemen hemen aynı. Laptop turbo modda işlemci sıcaklığını otomatik 90'a sabitliyor daha fazla ısınmıyor ekran kartı da max 83'leri görüyor. Sistem bu sıcaklıklarda rahat ekran kartı 115W ve işlemci 55W sağlıyor.
  8. T

Çok kötü denemez ama bence tok bir hissiyat vermiyor.
  9. T

Metin 2 İçin Laptop Tavsiye

Oto avlı server oynuyorsa 2 tane alsın 1'inde VPN açıp 2 PC'den de oto av açar oynar.
  10. T

40-50 K Bandında Laptop Tavsiyesi

Bütçenin 54'e çıkması lazım. Normalde Lenovo LOQ da önerecektim fiyatı 52'ye çıkmış onun yerine TUF daha mantıklı diye atmadım...
  11. T

40-50 K Bandında Laptop Tavsiyesi

Hangi oyunları oynuyorsunuz mesela? 5050-5060 ekran kartlı laptop alırken ekran kartı watt değerinin 100'den aşağı olmamasına, ekran sRGB değerinin 100 olmasına, RAM'in en az 16 GB olmasına ve çok ısınan bir işlemci ise kasa kalitesine dikkat etmeniz gerekli.
  12. T

Öneri 50-60 Bin TL Laptop Önerisi

Yakın fiyatta oldukları için TUF'u tercih ederim hocam. TUF işlemci ve kasa kalitesi olarak daha iyi üstüne Erazer'ın ekranı kötü.
  13. T

🔥İndirim Thunderobot Rs16 – 007 First Light Hediyeli | 75.599 ₺

Kullanıyorum güzel laptop alınır. 5060 laptop fiyat bandına inmesi imkansız.
  14. T

Öneri 50-60 Bin TL Laptop Önerisi

İ5 13500HX ile eşit güçte hocam ve pil süresi yüksek. Bu fiyat bandında genelde i5 13450HX kullanıyorlar ondan daha güçlü.
  15. T

Öneri 3d Modelleme İçin Laptop Önerisi

Doğru unutmuşum onu kusura bakmayın. Şimdiden hayırlı olsun inşallah sorunsuz elinize ulaşır.
Geri