Teykage isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Robotik ve Yapay Zeka Programı Kazanan Kardeşime Laptop Önerisi

İşlemcisi verimli değil hocam. Max 3 saat falan görür pilde.
  2. T

2. el harici bulmanız zor gibi gözüküyor piyasa kalmamış verimli işlemcili 5080/5090 laptop. 125 bine falan 2. el istediğiniz özellikli laptoplar çok rahat bulunuyor ama 0 stokları yok. Örnek model atayım...
  3. T

Şu anki piyasada 5080 ve verimli işlemci kullanan laptop bulamadım. Birkaç ay önce isteseniz bulunuyordu ama şu an göremedim, 2. el bulabilirsiniz anca.
  4. T

Pil süresi iyi cihaz istiyorsanız HX işlemcili laptopların hiçbirine bakmayın. İntel ultra işlemci veya Ryzen AI işlemci dışında 6-8 saat görmeniz çok zor. Bu işinizi görür. 18 inç atıyorum çünkü Nitro 16 5070Ti cihazların şu an stoğu yok. Bulursanız Omen Max Ryzen 9 HX 375 işlemcili...
  5. T

150 Bin TL Bütçeyle Sadece Oyun İçin Laptop

Yani alternatif diye de 150 bine 5070 cihaz hiçbir şekilde alınmaz hocam ya, alternatif çok hocam. En kötü MSI Crosshair 12 GB VRAM 5070 laptop alması bile daha mantıklı. 150 bine havada karada 5070Ti bulunur naptınız. 160'a MSI Raider bile var...
  6. T

Sizce Hangi Laptop Alınır ?

Evet hocam üzmez.
  7. T

FPS oyunlarında fark eder, hikaye oyunlarında çok fark hissetmezsiniz. 144Hz ekrana sahip olduğu için CS ve Valorant gibi FPS oyunlarında her türlü 144 FPS üstü alacağınız için daha güçlü işlemci olması çok da önemli değil. R7 250 ile CS2'de 200 FPS falan alıyor almanız lazım. Belirtmem...
  8. T

İşlemci güçleri arasında fark var. Ancak bilgisayar programcılığı için çok ağır işlemler yapmayacaksanız Ryzen AI 7 250 de fazlasıyla yeterli olacaktır. Kodlama, IDE kullanımı, web geliştirme ve günlük işler için herhangi bir sorun yaşamazsınız. Çok büyük projeler, sanal makineler veya yoğun...
  9. T

Kütüphanede kullanacaksanız veya pil ömrü lazımsa AMD işlemcili olan seçin.
  10. T

Bu Fiyata Başka Önerisi Olan Var mı (Sadece İntel)

Niye sadece İntel işlemciler onu anlamadım. Mesela 108 bine 5070Ti R9 9955HX işlemcili laptop var. R9 9955HX, i7 14650HX'ten çok daha iyi işlemci karşılaştırılamaz bile. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-9-9955hx-rtx-5070-ti-32gb-1tb/ Undervolt yapar ısınma...
  11. T

Game Garaj Slayer R9t Xl-5070 V2.12 C1 Alınır mı

Kasa kalitesi iyi. Slayer5'lerde MSI Vector kasası kullanılıyor. Bildiğim kronik sorunu yok.
  12. T

Öneri Ne Dersiniz Laptoba?

RAM ekleyince ücret 100'e çıkıyor. Taksitsiz alacaksanız 108e 5070Ti GameGaraj alın derim. Laptop piyasası çok artıyor bir an önce alin derim. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-9-9955hx-rtx-5070-ti-32gb-1tb/
  13. T

Game Garaj Slayer R9t Xl-5070 V2.12 C1 Alınır mı

120'ye çıkar mı? Özellik olarak attığınız R9T'den çok daha iyi...
  14. T

Yardım Msi Laptoplar Fiyatına Değiyor Mu?

Hocam MSI aldıktan sonra RAM değiştirirseniz hemen hemen o da aynı fiyata geliyor. Laptop fiyatları aşırı şekilde artıyor bir an önce laptop almanızı tavsiye ederim.
  15. T

Yardım Msi Laptoplar Fiyatına Değiyor Mu?

Sizin için uygunsa attığım 108 bine GameGaraj laptopu alın derim, ekranı güzeldir QHD 500 nit %100 sRGB 300Hz. Tek sorunu biraz fazla ısınıyor soğutucusuz kullanmayın.
Geri