Sistemim ekteki gibidir kullandigim a620m h anakart bozuldu ve yeni bir anakart istiyorum chatgpt msi pro b650m b onerdi ama baktim biraz kotu gibi geldi 5000 max 6000 civarina bu sistemde duzgun calisacak bi anakart tavsiyesi verirmisiniz
Tabii, işte tek paragraf halinde düzenlenmiş hali:
Bilgisayarımda bir süredir şu şekilde bir sorun yaşıyorum: Bilgisayar rastgele zamanlarda kapanıyor gibi davranıyor ancak tamamen kapanmıyor. Kasa açık kalıyor (CPU fanı çalışıyor, rgb ler ve lasa fanlari calisiyir ), ancak ekran gidiyor ve...
Pc yi alali 6 ay oldu , genel olarak arada pc acikken goruntu gidiyordu ve kapama tusuna basinca bile kapanmiyordu guc kablosunu cekip takip tekrar aciyordum ama bugun pc yi acacakken ne kadar ugrassamda goruntu gelmiyor ramleri cikartip taktim olmadi kasayi indirip ekran kartini cikartip taktim...
https://www.hepsiburada.com/platoon-8-li-fan-kontrol-paneli-p-HBCV00000HSDOG?magaza=LeonPro&url_src=and-product-detail
Kasa fanlarim 7 tane bunlarin zaten mevcut kontrolcusu var ama sadece rgb ayari var ve kapatma sevenegide yok ben oncelikli olarak hizlarini dusurmek istiyorhm bu alacagim urun...
Arkadaslar kafam cok karisti kasamda 7 tane fan var ve ayri olarakta basit bi kontrolcusu var ben bubu anakarta baglamak istiyorum hiz ayarini falanda yapabilmek icin simdilik gucu psu dan gelen sata kablosundan aliyor sorum su ben bunlari yapabilmek icin anakarttan nereye takmam lazim molex i...
2700 TL'ye vatandan aldim hocam , vatan montaj yapar diye ama yapmadi bilgisayarci 1400 tl istedi vermedim kendim yaptim hic anlamadigim halde ama eminimki 1400 degil bilgosayarciya 5000 versem benim kadar guzel kablolama yapamazdi herseyi guzrl
1711361309
ANakatro yakarim diye hic o topa girmek...
Hocam cok basit bisey bu kasanin ustundeki led tusunden 2 pinli bi kablo geliyor bide geri kalan ledleri girecegim 10 tane. 4pinli slotu var o ladar static renk ve 5 6 tanede modu var renkleron ama tamamen kapatma secenegi yok
https://www.vatanbilgisayar.com/powerboost-24pin-ve-8px2pin-argb-kablo-seti-18awg.html
Heves ettim bu linktekinden alicam beyaz bi kasa aldim yapabildigim kadar ekran kartini ve icini beyazla doldurup guzel bi goruntu elde etmeye calisiyorum linkteki rgb kabloyu almicam ama ondan daha ucuz bi...
4070 super li sistem aldim kasa power boosterin rainbow mid kasasi hic begenmedim kasayi , bugun rampage iceblade kasasini aldim eski kasayi buna montajlamam lazim , vatandan aldim ama montaj yapamayiz dediler bunu bilgisayarciyada vermem kendim yapabilirmiyim sizce yaparken nelere dikkat...