th3alper isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Royal Kludge Ürünlerine ₺300 Kupon

Bu fiyatlara manyetik klavyeler almak daha mantıklı değil mi ya bana çok boş geldi klavyeler tamamen tasarımsal olarak alınırsa alınır bence
  2. T

Yardım Ajazz Ak820v2 Klavyede Bilgi Çöplüğü

bence de etmez 5k a kadar vgn neon 75 he falan var ldföldf
  3. T

Klavyenin hem manyetik hemde mekanik modeli mi var acaba . Çünkü şuan senin attığında var sitede benim attığım da var üstelik kablolu zaten bu. Senin attığın ve benim attığım 1785792687 etiketlemeden yazmışım kdfmkd
  4. T

valla kanka hiçbir şey anlamadım . yani şuan ajazz türkiyedeki modeli alırsam manyetik olanı göndermek zorundalar diye düşünüyorum kdmfkdf
  5. T

Atmış olduğum ekran görüntülerinde de anlaşıldığı üzere çok acayip bir bilgi çöplüğü var . Fiyatı uygun bulup almak istediğim Ajazz ak820 v2 klavye Globalde mekanik ama Türkiye pazarında manyetik olarak geçiyor . Amazonda Manyetik olarak geçen ise 5000 TL , Hepsiburada mekanik olarak geçen ise...
  6. T

Hangi Klavyeyi Seçmeliyim ???

kusura bakmayın çalılştığım için bakamadım , bütçe 3k :D fazlasını vermek istemiyorum w75 4300 fazla geliyor .. aula 84 he benimde hoşuma gitti ama sadece pembesi var . o yüzden şuan askıda o ama ajazz ak820 v2 çok iyi görünüyor hem rgb hem de teknoloji açısından hemde 3k
  7. T

Evet farkındayım ama çoğu insan gameraider k1 ya da ulugames öneriyor yoksa benimde darmoshark favorimdi
  8. T

Darmoshark 1k hz kanka yoksa bunu düşünüyordum wraith 4300 için çıkamam ya :(
  9. T

GameRaider K1 HE Ulugames Howl 75 HE Wraith W75 V2 Attack Shark R85 HE ZENITH PRO V2 AJAZZ AK820 V2 HE Bu 6 klavye arasında kaldım ve sürekli listeye başka bir yenisi de ekleniyor Max bütçem 3500 var . Başta Gameraider ve Ulugames arasında kalmıştım ama Şimdi keşfettiğim Ajazz ak820 v2 hem...
  10. T

Pc Rastegele Kendini Resetliyor

ramleri direkt hazır profille yükseltmemek lazım . aynı sorun bende de var 2 kere pc yükselttim hep yaşadım . Şuan 7800x3d 5070 var yine yaşıyorum hala çözemedim bende uğraşmadım saf haliyle kullanıyorum kdmfkdf
  11. T

Öneri Aula F75 Hakkında Destek

[H3 id='Ulugames+Howl+75+Manyetik+Switch+Klavye']Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye[/H3] Yeni Ürün gayet iyi bir klavye şuan indirimde ama çok siyah ona göre sdkfmsdkfs
  12. T

Öneri Aula F75 Hakkında Destek

Ne kadar bir fiyata alıyorsun bilmiyorum ama bence 2600 bandında manyetik klavye alman daha mantıklı olabilir .
  13. T

Çözüldü✓ İşlemcim 100 derecede çalışıyor

acaba soğutucu altındaki etiketini mi çıkartmadın bri kontrol et bence
  14. T

Yardım Last of us part 1 oyun çöküyor

Bende aktif olarak part 2 oynuyorum , 2 kere geçiş sahnelerinde oyun dondu alt+f4 çekip giriş yapmıştım . RTX 5070 var , amd ile alakası yok .
  15. T

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

bence ben v2 pro ya geçerdim çünkü ss nova 5 cidden tak çalıştır bir kulaklık değil ama atmış olduğum görseldeki gibi hger bir uygulamaya ayrı ayrı ses profili yapabilmek gerçekten çok iyi . Oyunu fps duyabilirken aynı zamanda müziği daha baslı duyabilir DC den gelen sesleri ise daha net...
Geri