th3alper isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ 5070 ALINIR MI 5070 Tİ MI ZORLANIR

Bunu hangi bilgiye dayanarak söyledin kanka , 5060 ti 16 bile destekliyor az destekli sallayın
  2. T

ATK BATTLE AXE PRO alınır mı?

Tam da bunu yazmaya girmiştim tamamen doğru teknoloji birazda şans işidir . Bugüne bugün çoğu köklü markaların bir cihazını kullanırken sorun yaşayan da var hiç yaşamayan da var . Ben 4 5 aydır atk battle Axe pro kullanıyorum gayet mükemmel bir ürün . Xbox 9. nesil e kıyasla fazladan tuşları...
  3. T

AMD Ryzen 7 7800X3D İşlemci için 5 6k bandında sıvı soğutma önerisi (beyaz)

Sıvı soğutucu olmak zorunda değilse Thermalright Phantom Spirit al geç derim her türlü oyunda 68 dereceyi geçtiğini görmedim 7800x3d kullanıyorum
  4. T

Barracuda pro VS Nova 5 VS Kraken v4

Her şey yaptığın gibi kalıyor, PC de yaptığın ayarları telefon uygulamasında da görebiliyorsun evet ama EQ ayarlarıyla oynayamıyorsun yani dalgalarıyla . Sadece profilleri değiştirebiliyorsun. kendisi aşırı hafif . Ben bundan önce corsair void elite kullanıyordum ona göre cidden hafif kafa...
  5. T

Şöyle bir sonar kısmı ar her bir sese ait ayrı bir EQ ayarı var . Yani şarkı dinlerken daha baslı , Dc ise daha konuşmalar daha net . Oyun profilleri girdiğim oyuna göre girerken değiştiriyorum . Gerçekten EQ ayarları güzel ve uğraşman gerek uğraşmazsan cidden kötü kulaklık. Ben ilk kullanmaya...
  6. T

Nova 5 aktif olarak 2 aydır kullanıyorum , kulaklık öyle tak çalıştır bir kulaklık değil . Kulaklık EQ ayarı yapılması kesinlikle gerekiyor . yoksa fabrika ayarları çok kötü .
  7. T

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah YENİDEN STOKLARDA

Bende 7800x3d var bu soğutucuyu kullanıyorum brave 15 sekme açık 43 derece şuan .
  8. T

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Heh evet v2 pro da bir tercih etmeme sebebimde menteşesinin her kullanıcıda patlak vermesi . ben kafamda kulaklığı her an kırılabilir niyetine kullanmak istemiyordum . SS seni üzmez ama fabrika ayarları çöp SS GG i net kurup ayarlar yapman şart
  9. T

barracuda bana tatmin edici gelmedi , ben blackshark v2 pro , corsair hs80 ve nova 5 arasında kalmıştım diğer ikisi 6 7k larda gezdiği için nova 5 aldım
  10. T

Nova 5 aldım , kulaklığın performansı çok güzel ama tak çalıştır bir kulaklık değil . yani fabrika ayarları leş bir kulaklık . SteelseriesGG kurduktan sonra çok fazla incik cincik ayarları ile uğraştım. Ama kulaklığın her durum için Mixer ses ayarı bulundurması çok güzel. Fiziksel olarak aşırı...
  11. T

RTX 5070 Alınır mı? MSI / TUF Tavsiye Edilir mi?

Yok kanka elimde kartım olaydı bakardım da o bir ayarı kapatman gerekiyor o dediğin şeyi biliyorum
  12. T

Bence kapalı olması gereken bir şeyi açık tutuyorsun Anti lag butonu öu neydi onu kapatman lazım
  13. T

Nasıl 9070xt aldığına mı pişmansın neden
Geri