Tam da bunu yazmaya girmiştim tamamen doğru teknoloji birazda şans işidir . Bugüne bugün çoğu köklü markaların bir cihazını kullanırken sorun yaşayan da var hiç yaşamayan da var .
Ben 4 5 aydır atk battle Axe pro kullanıyorum gayet mükemmel bir ürün . Xbox 9. nesil e kıyasla fazladan tuşları...
Her şey yaptığın gibi kalıyor, PC de yaptığın ayarları telefon uygulamasında da görebiliyorsun evet ama EQ ayarlarıyla oynayamıyorsun yani dalgalarıyla . Sadece profilleri değiştirebiliyorsun.
kendisi aşırı hafif . Ben bundan önce corsair void elite kullanıyordum ona göre cidden hafif kafa...
Şöyle bir sonar kısmı ar her bir sese ait ayrı bir EQ ayarı var . Yani şarkı dinlerken daha baslı , Dc ise daha konuşmalar daha net . Oyun profilleri girdiğim oyuna göre girerken değiştiriyorum . Gerçekten EQ ayarları güzel ve uğraşman gerek uğraşmazsan cidden kötü kulaklık. Ben ilk kullanmaya...
Nova 5 aktif olarak 2 aydır kullanıyorum , kulaklık öyle tak çalıştır bir kulaklık değil . Kulaklık EQ ayarı yapılması kesinlikle gerekiyor . yoksa fabrika ayarları çok kötü .
Heh evet v2 pro da bir tercih etmeme sebebimde menteşesinin her kullanıcıda patlak vermesi . ben kafamda kulaklığı her an kırılabilir niyetine kullanmak istemiyordum . SS seni üzmez ama fabrika ayarları çöp SS GG i net kurup ayarlar yapman şart
barracuda bana tatmin edici gelmedi , ben blackshark v2 pro , corsair hs80 ve nova 5 arasında kalmıştım diğer ikisi 6 7k larda gezdiği için nova 5 aldım
Nova 5 aldım , kulaklığın performansı çok güzel ama tak çalıştır bir kulaklık değil . yani fabrika ayarları leş bir kulaklık . SteelseriesGG kurduktan sonra çok fazla incik cincik ayarları ile uğraştım. Ama kulaklığın her durum için Mixer ses ayarı bulundurması çok güzel. Fiziksel olarak aşırı...