bence ben v2 pro ya geçerdim çünkü ss nova 5 cidden tak çalıştır bir kulaklık değil ama atmış olduğum görseldeki gibi hger bir uygulamaya ayrı ayrı ses profili yapabilmek gerçekten çok iyi . Oyunu fps duyabilirken aynı zamanda müziği daha baslı duyabilir DC den gelen sesleri ise daha net...
Steelseries nova 5 önerebilirim ama tak çalıştır bir kulaklık değil EQ ayarları yapılması gerek bir kulaklık ama razer BS v2 den sonra geçilmez 6-7k bandında blackshark v2 pro daha iyidir bence .
Elbette 2k 27 inch için daha ideal olur ama pikselleri görebilmek bana çok abartı geliyor ya da o pikselleri bir kez görüp rahatsız olmak lazım gibi , ben grafikerim 27 inch 4 yıl kullandım o durumu hiç hissetmedim yani detaylıca tasarım yaparken dahi yaşamadım mkdfmkdf . Hatta 27 inchten sonra...
O nasıl oluyor kanka ben anlamadım evet pikseller büyük olabilir ama sayılacak kadar göze battığını sanmıyorum ki yıllarca 27 inch msi ekran kullandım onun için 30 cm mesafeden bakmak lazım bence jndfnjdfd
Tam da bunu yazmaya girmiştim tamamen doğru teknoloji birazda şans işidir . Bugüne bugün çoğu köklü markaların bir cihazını kullanırken sorun yaşayan da var hiç yaşamayan da var .
Ben 4 5 aydır atk battle Axe pro kullanıyorum gayet mükemmel bir ürün . Xbox 9. nesil e kıyasla fazladan tuşları...
Her şey yaptığın gibi kalıyor, PC de yaptığın ayarları telefon uygulamasında da görebiliyorsun evet ama EQ ayarlarıyla oynayamıyorsun yani dalgalarıyla . Sadece profilleri değiştirebiliyorsun.
kendisi aşırı hafif . Ben bundan önce corsair void elite kullanıyordum ona göre cidden hafif kafa...