Oglum kafan mi iyi orjinal parfum almadim kokusunu bilmedigim parfumu nerden bileyim sorayim sana. Bende kullandigim ve memnun kaldigim herkesinde begendigi parfumu sordum. Çok biliyorsun ya sen. Dedim ki madem biliyorsan bu parfum neyin muadiliyse daha iyisinin marka modelini öner. Sen...
Boş boş herkese sallayan sensin. Dediklerinin cogunu biliyoruz fakat benim kullandigimda 6 saat yayilim var vargelloda. He baska bargello var 1 saat dayanmiyor. Hangisinin muadili hangisi ve daha iyisi nedir bilsek zaten ugrasmayiz direk onu aliriz. Bilmiyon bilmeden marka salliyon burdan bilmiş...
Peşin fiyatına her karta taksit yok hatta peşine taksit yapıncada alternatif baska modellere zaten helede 6 taksit secenekli düsünürsek peşine bakabiliyoruz. Abdullah beyin dediği gibi bedavalik bir durum yok abartmaya gerek yok. Ama şu anki haliyle elinde alinabilecek karta sahip olan taksitle...
Fiyat çokda iyi değil zaten taksit oldu mu fiyatıda artıyor peşine taksit yok. Yani Alacak olsam peşine taksit yapan amazondan falan farklı model bakardim. Şimdi bende alıcam 27 k monitör ama kararsızım oled monitör mü alsam yoksa normal monitör mü alsam.
Güzel fiyat ama işte küçük abakartlar ekran kartiyla islemci sogutucusu takinca dapdar birbirine parçalar giriyor gibi ama ihtiyaci olan icin iyi fiyat.