Bunu diyen g29 modeli pxn ile kiyaslayan ya fakirdir yada kaliteden anlamiyordur. Ayni modeli kullandim g29a yaklasamaz birak kalite olarak direksiyon ayari olarak bile.
Merhabalar. Donanım arşivi youtube kanalında son videolarında gezinirken videoda SEGOTEP brave marka bi kasa önermiş Abdullah. Merak ettiğim o kasadaki güç kaynağı rtx 2080ti 11 gb bir ekran kartını da destekler ve 8+8+6 pin yapısı mevcut mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Konuyu yanlış yere...
Kafan mi guzel adam gibi cevap vermeyi öğrenin. Bu tür şeyleri kötüye kullanıldiği icin kampanyayi kapatiyorlar hemen. Konuyuda ben geç gördüğüm için soru sordum. Cevaba bak yazma eğer ki cevap veresin yoksa.
Bence alinabilir. Bende msi 2k olan modeli var oyunlarda 2k oynuyorum. Bekledigim goruntuyu vermiyor. 2k 27 inc olmasina rağmen. F/p olarak cok iyi direk alinir. Fiyat bu arada 3750.
22 bin yada 20 bin bandında pchocasi sistem yapmisti diye hatieliyorum. Ama hazir sistem diye sacma sapan markalarin sirf f/p ürün diye donanimlarini basip elinde kalmis binlerce kasaya millete iteliyorlar buda üzücü.
Direk ürüne yönlendirmiyor tıklayınca linklere ayrıca linte 100 küsür olan ürün sifie hesapla giris yapmama ragmen vergiler falan gene 800 oluyor bi indirim göremedim ben