https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-db1006nt-c67g3ea-amd-ryzen-ai-7-350-16gb-1tb-ssd-rtx5070-8gb-freedos-17-3-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000E0EJHQ?magaza=VPBİLİSİM
Bu laptopu almayı düşünüyordum ancak fiyatına gereksiz zamlar yapılıp duruldu bunun yerine alternatif olarak 95w...
Bilgisayar Müh. kazandım hem üniversite dersleri için hem oyun oynamak, yayın açmak, video çekmek gibi şeyler için hem de oyun tasarımı için kullanacağım bir laptop alacağım. 70 bin tl nin üstünde olmamasına özen gösterdim bütçem çok fazla değil çünkü. Sizce bu 4 laptop arasından hangisi daha...
Excalibur G770 laptop kullanıyorum. Normal zamanda 95mbps download 19mbps upload alıp sabit 5ms alıyorum oyunlarda falan ancak oyun sırasında çok fazla kesilmeler oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim (ethernet malesef şu anlık bir çözüm değil)
Hawk gibi markaların koltukları aşırı pahalı olduğu için alınca içimin rahat olacağı rahat ve ucuz koltuk arıyorum. 5-6 bini aşmadığı sürece sıkıntı olmaz muhtemelen.
Amazondan aldım koşulsuz değişim oluyor diye biliyorum ancak çok dikkat çekmiyor hatta bazı renklerde hiç gözükmüyor bile değiştirmeyi çok düşünmüyorum ama arkadaşlarım çok büyük bir şeymiş gibi davrandığı için bi sormak istedim.
1775923280
Tek parlak renk olmadan belli olmuyor hiç muhtemelen...
Başlıktada yazdığım gibi monitörde 1 tane ölü pixel çıktı sizce değişime göndereyimmi yoksa aşırı sıkıntı çıkartmayacak bir durum mu? Veya bu bir ölü pixel mi oda bir soru