thaelien isimli üyenin son içerikleri

1. thaelien

Yurtdışından telefon getirmek

Arkadaşlar bir ara 2 telefonla geçiş yasak falan diye muhabbetler çıkmıştı. Tam anlayamadım olayları herkes farklı konuşuyor.Ben şimdi trden aldığım telefonumla yurtdışına gidip ordan da bir adet telefon alıp geri döndüğümde sorun yaşar mıyım ? Bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. thaelien

Vdsl Modem Önerisi ?

3bin bütçem var hocam keeneticde 2.600 e var hepsiburadada o zaman ben onu sipariş geçeyim
  3. thaelien

Vdsl Modem Önerisi ?

fiber gelme ihtimali çok uzun süre yok hocam o yüzden onu düşünümyorum ama keentic ve önerdiğiniz vr400 arasında kaldım
  4. thaelien

Vdsl Modem Önerisi ?

keenetic hakkında ne düşünüyorsun hocam ? bunlarıda bir inceleyeyim fiber benim buraya çok zor gelmesi o pek önemli değil
  5. thaelien

Vdsl Modem Önerisi ?

Vdsl internet için modem arıyorum.Gözüme keenetic modem çarptı acaba alınır mı pek emin olamadım.Max 3000 TL bandında önerileriniz var mıdır ?
  6. thaelien

Amd 5600'e Rtx 5070 Takılır mı ?

Selamlar amd 5600 işlemcili 32gb 4060 sistemim var.Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama şuanda yeterli bütçem yok şuanda 5070 alıp güncel sistemime takıp kullanmak istiyorum ileride kalan parçaları toplayıp yeni sisteme takıcam kartı.Mevcut monitörüm 2k acaba bir sorun yaşarmıyım ve ağırlıklı...
  7. thaelien

Turknet Abone Olma Sorunu

Şimdi çözdüm sorunu sorun benim adres kaynaklıymış sebebini bilmiyorum yan binayı seçinde o kısım geliyor ama bizim binada kayboluyor.Arayıp başvuru yapıcam sanırım.
  8. thaelien

allah allah dur telefondan hatta mobil veriden deneyeyim 1751126942 baktım ama bulamadım edevletten
  9. thaelien

Arkaşlar turknetin sitesinden abonelik başvurusu yapmaya çalışıyorum fakat bir sorun ile karşılaşıyorum.Telefon eposta girdikten sonra adres bilgilerimi dolduruyorum onun altında internet hizmetiniz var mı yok mu diye seçenek var fakat adres bilgileri tam dolduruyorum o kısım direkt...
  10. thaelien

Subaru Impreza 1.6 Alınır mı ?

peki o tarzda önerebileceğiniz toplamalık motor sorunu boya sorunu olabilir yani hallederiz onları araç öneriniz var mı
  11. thaelien

Subaru Impreza 1.6 Alınır mı ?

Arkadaşlar selam 2000 modele kadar 1.6 impreza almayı düşünüyorum.150-200 bandında vs bir araç alıp toplamayı düşünüyorum.Sizce bu topa girilir mi yoksa beni çok mu üzer düşüncelerinizi merak ediyorum
  12. thaelien

Özel Plaka Nasıl Alınır ?

Arkadaşlar sıfır araç alıyorum.Bugün isteğim plaka için emniyete sormaya gittik bi liste gösterdiler burdakiler var burdan seçin dediler ama istediğimiz harfler yoktu.Ben olayı anlayamadım bu olayın nasıl olduğunu.Gösterdiği listede örnek veriyorum ern brk gibi isimlere özel plakalarda yoktu bu...
  13. thaelien

Sosyal Medya İçerik Üreticisi Muafiyet Belgesi Sorunu

yok hocam o bende kalsın :)
  14. thaelien

sosyal medya içerik üreticileri bu belgeyi kullanıyor instagram youtube birde yazılım vs onlar için geçerli sanırım youtube üzerinden kazanıyorum
  15. thaelien

evet orayada gidicem bi kere ya bizim bura ufak bi kasaba olduğu için kimsenin bişey bildiğide yok bakalım inşallah çözülür
Geri