Arkadaşlar bir ara 2 telefonla geçiş yasak falan diye muhabbetler çıkmıştı. Tam anlayamadım olayları herkes farklı konuşuyor.Ben şimdi trden aldığım telefonumla yurtdışına gidip ordan da bir adet telefon alıp geri döndüğümde sorun yaşar mıyım ? Bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar amd 5600 işlemcili 32gb 4060 sistemim var.Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama şuanda yeterli bütçem yok şuanda 5070 alıp güncel sistemime takıp kullanmak istiyorum ileride kalan parçaları toplayıp yeni sisteme takıcam kartı.Mevcut monitörüm 2k acaba bir sorun yaşarmıyım ve ağırlıklı...
Şimdi çözdüm sorunu sorun benim adres kaynaklıymış sebebini bilmiyorum yan binayı seçinde o kısım geliyor ama bizim binada kayboluyor.Arayıp başvuru yapıcam sanırım.
Arkaşlar turknetin sitesinden abonelik başvurusu yapmaya çalışıyorum fakat bir sorun ile karşılaşıyorum.Telefon eposta girdikten sonra adres bilgilerimi dolduruyorum onun altında internet hizmetiniz var mı yok mu diye seçenek var fakat adres bilgileri tam dolduruyorum o kısım direkt...
Arkadaşlar selam 2000 modele kadar 1.6 impreza almayı düşünüyorum.150-200 bandında vs bir araç alıp toplamayı düşünüyorum.Sizce bu topa girilir mi yoksa beni çok mu üzer düşüncelerinizi merak ediyorum
Arkadaşlar sıfır araç alıyorum.Bugün isteğim plaka için emniyete sormaya gittik bi liste gösterdiler burdakiler var burdan seçin dediler ama istediğimiz harfler yoktu.Ben olayı anlayamadım bu olayın nasıl olduğunu.Gösterdiği listede örnek veriyorum ern brk gibi isimlere özel plakalarda yoktu bu...