Than SKYWALKER isimli üyenin son içerikleri

1. Than SKYWALKER

Yardım Bu M2 SSD Alınır mı?

Anakartın kendisinde pasif soğutma vardı zaten ama kimse bir şey demeyince almadım
  2. Than SKYWALKER

Destek olacak kimseyi bulamadım kingstone nv3 aldım umarım TLC nand çıkar qlc çıksa da iade etmeyip kullanacağım artık
  3. Than SKYWALKER

6000 tl bandına çok da çıkmak istemiyorum çünkü borç edip alacağım öğrenci olduğum için ödemek kolay olmayacak muhtemelen dediğiniz gibi 1tb ssdler var ama kaliteli kontrolcüleri ve TLC değil çoğunun QLC nand kullanıyor olması beni memnun etmiyor ayrıca 500 gb şimdilik alacağım ilerleyen...
  4. Than SKYWALKER

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-apacer-as2280p4u-pro-ap512gas2280p4upro-1-pci-express-3-0-512-gb-m-2-fiyati,604234971.html Biraz Daha verince bu model alınabiliyor DRAM bulunduran bi model kontrolcüsü de iyi 1780791300 Yokmu ya aktif olup yardımcı olacak biri allah aşkına
  5. Than SKYWALKER

https://www.incehesap.com/apacer-as2280q4u-1-512gb-7000-3000-mb-s-m-2-pcie-gen4-ssd-disk-fiyati-71966/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.92 APACER Marka bi m2 ssd özellikleri baya hoşuma gitti Fiyatı da Nispeten Uygun Alınır mı üzer mi diye sormak istedim ve...
  6. Than SKYWALKER

Yardım Asus Prime Lc 360 ARGB 360mm Ekran Değiştirme

Kral o rgb onda ekran yokki 1780776652 Ekran olması için modelin Asus prime lc 360 argb LCD olması lazım
  7. Than SKYWALKER

Matx Kasalara 9070xt Sığar mı?

Aga bune :D seninki bildiğin basık tofaş gibi olmuş o alt plakayı sökemiyormusun
  8. Than SKYWALKER

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

Yapmayacaksanız yapmiycaz diyince boşuna beklemeyelim
  9. Than SKYWALKER

3 5 stokla indirim yaptık diyorlar milletle adeta dalga geçiyorlar gelen indirim de hep gereksiz şeyler nerde ssd indirimi nerde ram indirimi
  10. Than SKYWALKER

Biri şey demişti çalışanlar öncesinden indirim listesini bildikleri için ürünü sepete ekliyorlar indirim olduğu zaman direkt alıyorlar demişti olabilir tabi neden olmasın.
  11. Than SKYWALKER

Aga o dediğin o kadar zor ki belki 1 2 tane falan verirler verseler bile yetişmek çok zor olur milletin dediği gibi bi belki de çalışanlar erkenden alıyordur.
  12. Than SKYWALKER

Ne ram i bugün hangi psu ya indirim yapacaklarını bulamamışlardır :D
  13. Than SKYWALKER

Konu açıyor forumda elinde olan ürünleri satıyorum denk gelirsin 1 2 ayda bir falan 3 4 gün önce yine konu açtı instagram üzerinden de story atıp duyuruyor
  14. Than SKYWALKER

:D donanım arşivinin kurucusu Abdullah abi
  15. Than SKYWALKER

1 tane adam akıllı ssd bekliyorum 1tb yada 500 gb psu falan geliyor 3 4 gündür. ya kardeşim bu indirim değil. Abdullah abi de yapıyor bunu. Elinde kalan kullanmadığı ürünleri sağolsun düşük fiyattan bize satıyor. Abdullah abinin yaptığı indirimler bundan daha iyi. Bari indirim yazmayın...
Geri