söylediğin anakartıda görmüştüm youtubede alan bi arkadaş ssd ve ekran kartı konumu çok yakın olduğu için ekran kartı ısındığında ssd yi ısıttığını yada tam tersiydi sanırım öyle bişey söylemişti. o yüzden pek yatmamıştı kafama
iyi bir markada 5070 ti en az 50k bandında ama ekran kartına 50k veripte diğer parçaları 4 5k bandında seçmeleride bana saçma geliyor.toplama pc lerde araya ellerinde kalan parçaları sıkıştırıyorlar gibime geliyor ama haklısında 80 90k yada 5070 dizilmez kısmaya çalışıyorum 1 2 ayım var hala...
kasayı bu full toz filtreli diye seçtim 6 ayda 1 filtresini değiştirsem yeter diye düşünüyorum parçalarına ömrü uzar hem. 9070XT alıcaktım aslında ama fiyatları çok şişti 4 5 ayada düzelmez stoklar artana kadar. ram da argbli istemiyorum aslında ben sade seviyorum
1744308113
işlemci ve kasa dan...
Merhaba arkadaşlar RTX 5070 li bir sistem dizmek istiyorum ekran kartını önceden aldım(Asus RTX 5070 prime serisi). donanımdan anlayan arkadaşlar fotodaki parçalara bakabilirmi acaba birbiriyle uyumlu mu?,darboğaz yapar mı vesaire.BÜTÇE 40 bin civarı bu parçalar indirime girince alıcam.