THAN0S isimli üyenin son içerikleri

1. T

Sistem uyumu sizce nasıl?

tamamdır önerdiğin daha iyi gibi biraz bakıp onu alırım muhtemelen teşekkürler
  2. T

söylediğin anakartıda görmüştüm youtubede alan bi arkadaş ssd ve ekran kartı konumu çok yakın olduğu için ekran kartı ısındığında ssd yi ısıttığını yada tam tersiydi sanırım öyle bişey söylemişti. o yüzden pek yatmamıştı kafama
  3. T

8 9 10 bin aralığı 1746473629 8 9 10 bin aralığında
  4. T

ne önerirsin mesela full oyun odaklı bi anakart lazım
  5. T

ANAKART: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-b650-plus-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html İŞLEMCİ: Ryzen 7 9700x EKRAN KARTI: nvidia rtx 5070 SOĞUTUCU: Arctiq liquid 360 RAM...
  6. T

RTX 5070 sistem parça uyumu sizce nasıl?

iyi bir markada 5070 ti en az 50k bandında ama ekran kartına 50k veripte diğer parçaları 4 5k bandında seçmeleride bana saçma geliyor.toplama pc lerde araya ellerinde kalan parçaları sıkıştırıyorlar gibime geliyor ama haklısında 80 90k yada 5070 dizilmez kısmaya çalışıyorum 1 2 ayım var hala...
  7. T

90k tutmaz bunlar ya ekran kartı en ucuzu 35 di şuan onu aldım diğer parçalar 35k falan tutar Totalde 70 75k civarı yani
  8. T

kasa ve işlemci haricinde uzun vadede 2k rahat oynatıcak parçalar önerirseniz bakabilirim. Al unut şeklinde bi sistem yapmak istemiştim
  9. T

kasayı bu full toz filtreli diye seçtim 6 ayda 1 filtresini değiştirsem yeter diye düşünüyorum parçalarına ömrü uzar hem. 9070XT alıcaktım aslında ama fiyatları çok şişti 4 5 ayada düzelmez stoklar artana kadar. ram da argbli istemiyorum aslında ben sade seviyorum 1744308113 işlemci ve kasa dan...
  10. T

Merhaba arkadaşlar RTX 5070 li bir sistem dizmek istiyorum ekran kartını önceden aldım(Asus RTX 5070 prime serisi). donanımdan anlayan arkadaşlar fotodaki parçalara bakabilirmi acaba birbiriyle uyumlu mu?,darboğaz yapar mı vesaire.BÜTÇE 40 bin civarı bu parçalar indirime girince alıcam.
Geri