Thanatos1397 isimli üyenin son içerikleri

1. Thanatos1397

R7 7800x3d için soğutucu tavsiyesi

Finansal olarak karlı olduğu için hazır alacağım. 1727293225 Peerless Assassin'in böyle bir işlemci için yeterli olacağına emin misiniz? Ben en azından 360mm sıvı soğutucu şart sanıyordum.
  2. Thanatos1397

R7 7800x3d için soğutucu tavsiyesi

Arkadaşlar kısa süre içerisinde R7 7800x3d ve 4070 super ile bir sistem toplayacağım. Seçebileceğim soğutmalar görsellerde gördüğünüz şekilde. Sizce hangisi yeterli olur? Açıkçası soğutucu için çok ciddi bir masraf yapasım yok. Yorumlarınız için teşekkürler.
  3. Thanatos1397

Yardım Yayın için 60fps kamera önerisi

Arkadaşlar yakında YouTube içerik üretimine başlayacağım. İleride Twitch yayını da yapabilirim. Ancak kamera konusunda hangi firma daha iyidir veya çözünürlük fps dışında hangi özelliklerine bakarak almak lazım emin değilim. Logitech streamcam'in çok iyi olduğunu biliyorum ama açıkçası bir...
  4. Thanatos1397

Yardım Yayın için masa mikrofonu önerisi

Arkadaşlar yakında YouTube içerik üretimi ve belki de Twitch yayını yapmayı düşünüyorum. Yalnız mikrofon konusunda herhangi bir fikrim yok çünkü alırken hangi özelliklerine veya değerlerine dikkat etmem gerektiğinden emin değilim. Tek bildiğim patlama yapıp yapmadığını veya sesi güzel verip...
  5. Thanatos1397

Yardım FPS ve RTS 3 klavye birden kullanmak

Arkadaşlar yakında toplayacağım üst seviye sistem için klavye seçimlerimi yaptım. Ancak bu seçimler pek alıştığınız türden olmayabilir. Çünkü tek el klavyesi kullanmak istiyorum. Eğer daha iyi bir öneriniz veya yanlışlık gördüğünüz bir nokta varsa belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden...
  6. Thanatos1397

Yardım G502X Plus FPS için uygun mudur?

Arkadaşlar 3 hafta içerisinde üst seviye bir sistem toplayacağım ve hedeflerimin arasında Apex Legends yüksek rank kasmakta var. Ancak karşıma çıkacak olan üst seviye oyuncuların sensör hızı vb. sebeplerle önde olmalarından endişeliyim. Tasarımını çok beğendiğim için G502 X Plus almayı...
Geri