Thapena isimli üyenin son içerikleri

1. T

Curious 9060XT sistem nasıldır?

Aynı sistemi kasa ve anakartı değiştirerek aldım aşırı derece de memnunum 1920x1080 monitör kullanıyorum. The last of us remastered gibi bir oyunda ultra ayarlarda frame gen kapalı fsr4 açık şekilde 70-100 arası fps alıyorum aşırı akıcı daha 1 kere takıldığını görmedim. Marvel spiderman denedim...
  2. T

RX 9060 XT Alınır mı? AMD kart mı nvidia kart mı?

Aldığım parçalar bunlar
  3. T

RX 9060 XT Alınır mı? AMD kart mı nvidia kart mı?

İncehesap üzerinden kasa ve anakartı değiştirerek şu sistemi aldım https://www.incehesap.com/curious-9060xt-tavsiye-sistem-fiyati-62708/ aşırı derece de memnunum 1920x1080 monitör kullanıyorum. The last of us remastered gibi bir oyunda ultra ayarlarda frame gen kapalı fsr4 açık şekilde 70-100...
  4. T

FC 25 4-5 Sn. Donma sorunu

Hiç sorma bende rx570 kullanıyorum güncelleme öncesi oyun akıyordu şimdi normal santra modunda bile 2-3 saniye oyun donup bir anda hızlanıyor. Format attım, termal macunları yeniledim, bir sürü ayar denedim yine düzelmedi. Tamamen EA kaynaklı bir sorun. Diğer forumlarda ve steam topluluk...
  5. T

FC 25 4-5 Sn. Donma sorunu

Aynı sorunu güncellemeden sonra bende yaşamaya başladım. EA ile canlı destek üzerinden iletişime geçtim şöyle bir şey yazdılar; Bu sorun dün diğer PC hayranları tarafından güncellendikten kısa bir süre sonra bildirildi, stüdyo zaten araştırıyor ve mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için...
  6. T

Rampage RM-K3 CASHE PLUS USB 7.1 alınır mı 489 tl alınır mı

Kesinlikle alınır kaçırma derim. Bende de aynısı var sadece mikrofonu kısa versiyonu uzun zamandır kullanıyorum kulağı asla acıtmıyor konforu baya iyi. Ses kalitesi de gayet güzel her türlü işini görür. Profesyonel e sporcu değilsen yeterli rampage kötü marka diyenlere de aldırış etme adamlar...
  7. T

Kedimi kısırlaştırıyorum ne yapmalıyım?

Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli
  8. T

Teşekkürler. 1688454782 Aman hocam 😂
  9. T

6 aydır beslediğim dişi tekir kedim vardı. Öğrenciyim herhangi bir gelirim yok bu yüzden belediye kısırlaştırma merkezinden randevu aldım az önce kedimi teslim ettim inşallah sağ salim çıkar onu şimdiden özlüyorum. Onun dışında belediye kulağına ufak bir çentik atacağını söyledi istemedim ama...
  10. T

Sürat Kargo, sipariş edilen monitörü kaybetti

Satıcı ile iletişime geçtim sinerji üzerinden almıştım. Bana dedikleri şey kargonuz şu anda inceleme aşamasında kayıp olduğu tam anlamıyla netleşmedi bir süre bekleyin sonuçlanana kadar belli olunca iletişime geçin demişlerdi.
  11. T

Sürat Kargo, sipariş edilen monitörü kaybetti

4 gün önce monitör siparişi vermiştim. Sürat Kargo kaybetmiş gerekli incelemeyi başlattık sizinle iletişime geçeceğiz dediler. Bu durumda ne yapmalıyım? Beklemeli miyim yoksa tüketici hakem heyetine başvurmalı mıyım?
  12. T

ViewSonic VA2215-H alınır mı?

Arkadaşlar 1600 TL bütçem var biliyorum oldukça kısıtlı ama sizce bu monitör iyi midir? Yoksa bu fiyat bandında başka önerisi olan var mı?
Geri