Yok zaten genel olarak yorum yaptım zaten 20-30k bütçesi olanlar için. Bir de çoğu kişi taksitli alıyor, bence 21bin taksitle alabilen bir çok kişi sistemi yeterliyse 30a da zorlayabilir gibi. 4kya değer cidden.
Burada kocaman kaç yaşında adamlar bu kadar saf olmamalı yani her defasında 5 yaşında şeker görmüş çocuk gibi kanıyorlar iptal gelince sinirleniyorlar bir de
Şu konu niye 25 sayfa birisi açıklayabilir mi boş kuruntuların peşinden gidip sıcak fırsatlar forumunu kirletiyorsunuz sürekli her defasında da 25-30. sayfalarda iptal işlemleri tamamlanıyor herkes dağılıyor hala akıllanamadınız
Abi bizim milletimiz kendini çok akıllı sanıyor, bunlar böyle her kötü amaçla girilmiş saçma fiyatlara saldırıp sipariş vermeye devam ettikçe bu satıcılar yüz bulup bunu yapmaya devam edecek.
Ben de gece görünce anlam veremedim, bi baktım foruma biz çoktan satın aldıktan sonra ve site fark edip stokları sıfırladıktan sonra anlamsız şekilde bu konu açılmış ve 15 sayfa olmuştu çoktan. Bir de bomboş konuya sürekli yazıyorlar sıcak fırsatları işgal ediyor konu sürekli yukarıda, amaç ne...