The Cyclist isimli üyenin son içerikleri

1. The Cyclist

Mimarlık için Bilgisayar Önerisi

Bölüm dışında Adobe Photoshop ve Aftereffects de kullanacak hocam, o yüzden ilk seneden güçlü bir bilgisayar alalım diyoruz. GPU konusunda dediğinize dikkat edeceğim teşekkür ederim. Ailemiz yurt dışında inşaat işleriyle ilgileniyor. Kendisi de çok araştırdı, kendi isteğiyle okumak istiyor...
  2. The Cyclist

Hocam, kardeşim aynı zamanda AAA oyunlar oynayan ve Adobe uygulamalarını kullanan biri. Bu spesifikasyonlara ihtiyacımız var. Ayrıca öğrenci olacağı için laptop alıyoruz, evinde kasası bulunmakta.
  3. The Cyclist

Hocam direkt link olarak önerebilir misiniz? 32gb ram-1tb ssd -2k ekran ve rtx 5070 asıl kriterlerimiz.
  4. The Cyclist

Merhabalar arkadaşlar, kardeşim bu haftasonu Yks'ye girecek. Kendisine sınav sonrası hediye olarak bilgisayar almayı planlıyoruz. Yüksek ihtimalle mimarlık yazacağı için hem tasarım programlarıyla içli dışlı olacak hem de boş zamanlarını oyunla-photoshopla geçirecek. Bu yüzden güçlü bir sisteme...
  5. The Cyclist

Windows 11 Kurulum USB'si Oluşturma Hataları

Secure boot'un altındaki sekmelerden key kısmına girdim, hepsini sildim. Redditte gördüm, deneyeyim dedim, tuttu şansıma
  6. The Cyclist

Hocam windows kurulum ekranını görmeyi başardım, yardımın için teşekkür ederim
  7. The Cyclist

Hocam bu sefer mavi bi ekran çıktı, sırayla dosyaları gösterdi ama ne yapacağımı bilemedim.
  8. The Cyclist

Hocam onu da denedim, aynı sonuç. Keşke secure boot uğraştırmasaydı da belki ventoy'la girerdim.
  9. The Cyclist

Hocam Windows'un kendi sitesi dahil türkçe / ingilizce isolar indirdim 2 gündür, hiçbirinde yazmıyor rufus.
  10. The Cyclist

4.0 denedim ama p versiyonu denememiştim, şuan deniyorum. dönücem hocam. Edit: 4.0p'de de extraction hatası veriyor.
  11. The Cyclist

Hocam denedim, yine aynı sonucu alıyorum.
  12. The Cyclist

Onu da yaptım, olmadı az önce
  13. The Cyclist

Hocam csm'yi bios ayarlarında hiç göremedim. Secure boot ise direkt kapatılamıyor, şöyle bir menü yapmışlar:
  14. The Cyclist

Hocam ventoy ile deneyince şu hatayı alıyorum:
  15. The Cyclist

Hocam 3 farklı iso dosyası denedim ve hepsini önce bilgisayara kaydettikten sonra rufusla yazdırdım. Rufus'un da 2.12'sinden 4.5'ine kadar birkaç sürümünü kullandım, hepsinde aynı.
Geri