the matrix isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kasım İndirimlerinde Alınacak 27 inc 2K Monitör Tavsiyesi

En uygun indirim hangisine denk gelirse yapıştırmayı hedefliyorum bakalım.
  2. T

Kasım İndirimlerinde Alınacak 27 inc 2K Monitör Tavsiyesi

Kasım indirimlerinde veya BlackFriday'de alınması en mantıklı 2K 27 inc monitör nedir sizce? Bütçe: 10K
  3. T

15.000 TL Laptop Önerisi

Ödev vb. konularda ve günlük kullanım için ekstrem bir şey beklemeyeceğim bütçemden sonuna kadar faydalanabileceğim çağın gerisinde kalmayan bir dizüstü arayışındayım.
  4. T

10.000₺ Kadar 2K 27" monitör önerisi

Atılan monitörleri inceledim ve neye göre ayırım yapacağımı anlamadım açıkçası. Bazılarında renk paleti 16 küsür milyon bazılarında 1biliona kadar çıkıyor, renk sayısı fazla olanı mı almak mantıklı, diğer özellikler konusunda hepsi aynı zaten.
  5. T

10.000₺ Kadar 2K 27" monitör önerisi

Başlıkta belirtilen bütçe ve özellikler dahilinde alabileceğim en iyi monitörü alma arayışındayım. 144hz, IPS panel, vesa desteği
  6. T

10.000 TL 2K Monitör Önerisi

Teşekkür ederim Dell monitör yorumları genelde hep pozitif akşam siparişini geçeceğim.
  7. T

10.000 TL 2K Monitör Önerisi

Başlıkta belirtilen bütçe dahilinde 2K Vesa destekli Monitör arayışındayım tercihen 165hz ve üzeri. Bu fiyata alabileceğim en iyi ürünü almak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde itopya üzerinden ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO 170Hz 1ms modelini 7000 TL'den satın aldım lakin monitörün düşük kontras ve...
Geri