The Mehmet TR isimli üyenin son içerikleri

1. T

IEM Kulaklık Önerisi?

eyvallah hocam tavsiye için de teşekkür ederim
  2. T

IEM Kulaklık Önerisi?

ses kartım yok reis genelde oyunlarda pcde kullanmak için ve telefonda müzik dinlemek için istiyorum wraithin kulaklığına denk gelmiştim nasıldır bir bilgim yok ama
  3. T

IEM Kulaklık Önerisi?

eyvallah kral tavsiye için ama bana type c girişli bir kulaklık lazım hem pcde hem de telefonda kullanacağım dönüştürücü de kullanmak istemiyorum bunun için
  4. T

IEM Kulaklık Önerisi?

Arkadaşlar mikrofonlu iem kulaklıklar önerir misiniz mümkünse fiyat performans olsun.
  5. T

Önerebileceğiniz Taktiksel Strateji Oyunları Var Mı?

offline oyunlar arıyorum daha çok ve akıl sağlığımı kaybetmek istemiyorum teşekkür ederim
  6. T

Önerebileceğiniz Taktiksel Strateji Oyunları Var Mı?

Arkadaşlar içine rahat bir şekilde girebileceğim öğrenmesi kolay taktiksel strateji oyunları önerebilir misiniz.
  7. T

1-2 Saat Girip Kafa Dağıtmalık Oyun Önerisi.

eyvallah kral tavsiyeler için <3
  8. T

anlık aksiyondan kastım vurdum kırdım parçaladım tarzı değil de biraz daha taktiksel yaklaşabileceğim oyun tarzlarıydı veya diğer arkadaşın dediği gibi chill chill takılabileceğim oyunlardı yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi kusura bakma
  9. T

Aslında ikinizde haklısınız ama sakin sakin derken biraz daha anlık aksiyon almamı gerektirmeyen oyunlardan bahsediyordum yoksa bir olaya kafa da patlatabilirim ya da sadece etrafta dolaşıp etrafıda keşfedebilirim. Ayrıca tavsiyeler için teşekkür ederim
  10. T

Sakin sakin oynayabileceğim oyun önerileri istemiştim daha çok ama neyse yine de teşekkür ederim
  11. T

Başlıkta da yazdığım gibi 1-2 saat girip kafa dağıtabileceğim oyunlar arıyorum. Şuanlık tercihim biraz daha sakin sakin oynayabileceğim oyunlar o yüzden o tarz oyunlar önerirseniz mutlu olurum.
  12. T

4000 Tl Civarlarına Sessiz Klavye Önerisi.

Arkadaşlar 4000 Tl civarlarına sessiz switchli klavyeler önerir misiniz
  13. T

MAKS 2K KLAVYE ÖNERİSİ

İkinci attığınız daha makul duruyor çünkü kodlamayla falan da uğraşıyorum birincinin kısayol tuşları yoracakmış gibi duruyor o yüzden büyük ihtimalle ikinciyi alırım. Tavsiye için teşekkür ederim ayrıca
  14. T

MAKS 2K KLAVYE ÖNERİSİ

Her türlü oyun oynuyorum hocam pek fazla klavye piyasasını bilmiyorum varsa fiyat performans iyi dediğiniz ürünler atar mısınız acaba ille de 2k olmasına gerek yok gerçekten fiyat performan ürünler varsa 4k bandında oralara da çıkabilirim.
  15. T

MAKS 2K KLAVYE ÖNERİSİ

4000 tl civarına çıkarsam bulabilir miyim peki birşeyler öyle çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok.
Geri