@Abdullah Hacıgül Abim görür ve yardım ederse tadından yenmez gerçekten ama çok zor gibi duruyor yinede bir umuttur yaşamak.
1778155053
Yarına kadar bekleyeceğim depo ve lojistik müdüründen de olumsuz sonuç alırsam thh sürecini başlatacağım.
O arkadaş da yazdı konuya sağolsun böyle bir işe kalkışırsam yine sizlerden tavsiye istemek için burada olacağım.
Şu anlık amacım süreci olabildiğince hızlı halletmek. Hızlı halletme amacımsa eğitimimin ve projelerimin sekteye uğramaması ne kadar hızlı halledebilirsem o kadar iyi olacak benim...
Haklısınız eğer süreçte istediğimi alamazsam thh ye başvuracağım ama bir yandan da sürecin uzamasını istemiyorum çünkü bölümümde bilgisayara gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum aynı zamanda farklı projelerle de uğraşıyorum böyle olunca sürecin uzamasın benim için gerçekten büyük bir problem haline...
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz 19 Aralık'ta Gamers Arena'dan (İntegra Teknoloji) ASUS ROG Strix G16 model bir cihaz aldım. R9 8940HX işlemcili, 140W RTX 5070 Ti ekran kartlı ve 32GB RAM'e sahip güçlü bir bilgisayardı. O dönem 91.000 TL gibi ciddi bir meblağ ödedim. Bu cihaz benim için öylesine...
2 k da oynuyorum hocam bir de tlou da frame gen ayarını bulamadım
1778144086
bilmiyorum hocam şuan elimde lenovo legion 5 83ly modeli laptop var aslında almadan önce araştırdım soğutmasına iyi demişlerdi legion serisinin ama bilemiyorum neden bu kadar yüksek olduğunu
sıcaklık sıkıntısını stant alarak halledebilirim belki ama vramde de sıkıntı varsa yapabileceğim bir şey yok heralde orta ayarlara çekip oynamak en mantıklısı gibi duruyor