The Mehmet TR isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Gamers Arena Rezaleti! DOA Onaylı Cihazda Stok Gizleme ve Alt Model Teklifi

@Abdullah Hacıgül Abim görür ve yardım ederse tadından yenmez gerçekten ama çok zor gibi duruyor yinede bir umuttur yaşamak. 1778155053 Yarına kadar bekleyeceğim depo ve lojistik müdüründen de olumsuz sonuç alırsam thh sürecini başlatacağım.
  2. T

Yardım Gamers Arena Rezaleti! DOA Onaylı Cihazda Stok Gizleme ve Alt Model Teklifi

Hepsine teker teker yazmayı düşünüyorum ne kadar işe yarayacağını pek düşünmesemde şansımı deneyeceğim.
  3. T

O arkadaş da yazdı konuya sağolsun böyle bir işe kalkışırsam yine sizlerden tavsiye istemek için burada olacağım. Şu anlık amacım süreci olabildiğince hızlı halletmek. Hızlı halletme amacımsa eğitimimin ve projelerimin sekteye uğramaması ne kadar hızlı halledebilirsem o kadar iyi olacak benim...
  4. T

Şuan yazıda da bahsettiğim gibi Depo ve Lojistik müdüründen bir geri dönüş bekliyorum ondan da olumsuz bir cevap alırsam başvuracağım.
  5. T

Haklısınız eğer süreçte istediğimi alamazsam thh ye başvuracağım ama bir yandan da sürecin uzamasını istemiyorum çünkü bölümümde bilgisayara gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum aynı zamanda farklı projelerle de uğraşıyorum böyle olunca sürecin uzamasın benim için gerçekten büyük bir problem haline...
  6. T

Arkadaşlar merhaba, Geçtiğimiz 19 Aralık'ta Gamers Arena'dan (İntegra Teknoloji) ASUS ROG Strix G16 model bir cihaz aldım. R9 8940HX işlemcili, 140W RTX 5070 Ti ekran kartlı ve 32GB RAM'e sahip güçlü bir bilgisayardı. O dönem 91.000 TL gibi ciddi bir meblağ ödedim. Bu cihaz benim için öylesine...
  7. T

The Last of Us Part 1 Rtx 5070 li laptopda Fps Düşüklüğü

2 k da oynuyorum hocam bir de tlou da frame gen ayarını bulamadım 1778144086 bilmiyorum hocam şuan elimde lenovo legion 5 83ly modeli laptop var aslında almadan önce araştırdım soğutmasına iyi demişlerdi legion serisinin ama bilemiyorum neden bu kadar yüksek olduğunu
  8. T

oldu hocam şuanlık bir problem yok gibi olursa haber edeceğim dediğim gibi
  9. T

şuan vram kullanımı yükselten ayarları düşürdüm bir sıkıntı olursa burdayım
  10. T

oynamaya devam edeceğim vram kullanımını yükselten ayarları düşürdüm aynı sorun devam ederse haber edeceğim 1777834804 Dlss açık zaten
  11. T

sıcaklık sıkıntısını stant alarak halledebilirim belki ama vramde de sıkıntı varsa yapabileceğim bir şey yok heralde orta ayarlara çekip oynamak en mantıklısı gibi duruyor
  12. T

Hocam Vramim 8 gb yanlışlık olmasın laptopu alalı da 6 ay falan oluyor çok olmadı aslında
  13. T

Hocam sonuçlar burda
  14. T

6700 mb kullanımı var 1777832736 4 dk ettim tekrar başlatayım testi
Geri