The Notorious isimli üyenin son içerikleri

1. The Notorious

Steam den oyun almak

Haberim yoktu valla. a101 de bi kart satılıyor adını bilmiyorum ama o tarz bişey de alabilir yani başka bi yol gelmedi aklıma 1764082555 Veya bu bazı yerlerde steam cüzdan kodu satılıyordu eskiden hala var mı bilmiyorum varsa onlardan da gidip alabilirsin
  2. The Notorious

Steam den oyun almak

İninal kart alabilirsin marketlerde satılıyor
  3. The Notorious

Yardım Klavyemde tuşlara basınca yanındaki tuşa da basıyor

Arkadaşlar zar zor yazıyorum klavyeden üst sıradaki tuşlara basınca kendinin yanında duran tuşa da basıyor otomatik olarak. Mesela merrthaba , aslında merhaba yazdım. Sorunu tam anlatabildim mi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Klavye gamepower warlock.
  4. The Notorious

500 tl klavye önerisi

Arkadaşlar kuzenimin 500 tl bütcesi var klavye alacak önerilerinizi bekliyorum.
  5. The Notorious

Yardım AMD driver oyunlar açılırken çökme sorunu

Teşekkür ederim deneyip dönüş yaparım. 1684786816 Hocam yaptım ama gene olmadı hala hiçbir oyuna giremiyorum :/
  6. The Notorious

Bulamıyorum , bulabilseydim yardım istemezdim sanırım.
  7. The Notorious

Hocam sitesinde sadece bu sürüm var nasıl eski sürüme geçebilirim
  8. The Notorious

Arkadaşlar AMD Software son sürüm yani 23.4.3 kullanıyorum 2 gündür video izlerken veya hareketli duvar kağıdı yaptıgımda 3 saniyede bir siyah erkan gel gitleri oluyor ve 2 gündür steamdaki oyunları açtıgımda oyun ya açılınca donuyor ya da açılınca siyah ekranda kalıyor. Valorantta ise oynarken...
  9. The Notorious

FIFA 23'te X ve O tuşlarının görevi değişti

Arkadaşlar oyunda ana menüde X'e basınca geri gidiyor, O'ya basınca tıklıyor yani iki tuş görev değiştirdi bunu nasıl düzeltebilirim?
  10. The Notorious

En stabil amd driver

RX 5600XT
  11. The Notorious

En stabil amd driver

23.3.2 şu ana dek hiçbir sorunla karşılaşmadım önceki sürümlerde wattman hatası alıp duruyordum.
  12. The Notorious

Termal macun sürdükten sonra napmalıyım

Arkadaşlar termal macunu X şeklinde sürdükten sonra direkt soğutucuyu mu takayım yoksa üstüne birşeyle bastırıp yaydıktan sonra mı takayım?
  13. The Notorious

Kasamın ön fanları çok ses cıkartıyor

Allah Allah hiç aklıma gelmemişti sağol önerin için :)
  14. The Notorious

fanları söküp yağlamayı düşünüyorum bi tanesini riske atıcam umarım bozmam
  15. The Notorious

o nasıl oluyor hocam
Geri