The Peace isimli üyenin son içerikleri

1. The Peace

🔥İndirim KTC H25T7 200 Hz (O.C) Stokta 🔥🔥 3.808 TL

Fortnite, Apex Legends, Marvel Rivals gibi oyunlar diyebilirim. Ayrıca medya tüketimim de yüksektir. Görüntüde en yüksek netlik, kalite, 300-360Hz kaliteli panel olması önemli hatta LG panelli 5000 TL'ye öyle monitör var mı bilmiyorum yani 300-360Hz.
  2. The Peace

5000 TL'ye böyle bir 300Hz IPS monitör var 1ms hızında... Bunun paneli KTC'den daha mı iyi? https://www.hepsiburada.com/rampage-crimson-cr25r300f-25-300hz-1ms-csot-fast-ips-fhd-freesync-g-sync-pc-flat-oyuncu-monitoru-p-HBCV00009JKU37?magaza=Rampage&
  3. The Peace

Samsung Galaxy Watch 7 LTE sürüm Türkiye'ye ne zaman gelir?

Yıllık 258 TL ise çok değil ki? Neden Türkiye'de yok o saatler?
  4. The Peace

Telefon vergilendirmesi derken?
  5. The Peace

Merhaba. Samsung Galaxy Watch 7 LTE sürüm Türkiye'ye ne zaman gelir?
  6. The Peace

Yardım Fiyat/Performans 240-244Hz Monitör tavsiye eder misiniz?

En fazla 5-6K diyelim. O da en fazla.
  7. The Peace

Bana tam 240Hz olan, IPS panelli, 1ms, yüksek renk doğruluğu olan, ölü piksel ve diğer kronik sorunları olmayan, LG veya Samsung panel kullanan, kaliteli fiyat performans ve KTC ile eşit yada bir tık iyi olan 24.5" monitör önerir misiniz? AOC, ASUS veya MSI modellerinden?
  8. The Peace

Yardım PWM Fanlı kasa bulmak neden bu kadar zor?

İşi şansa bırakmamak lazım. Bence hazır sistemi aldığınız her firma, size bu kasa PWM yada PWM değil diye bilgilendirmelidir satın alımdan önce ve PWM'in ne olduğunu bilmeyen bir müşteri bu konuda bilgilendirilmelidir.
  9. The Peace

2-3K Fiyata PWM Fanlı oyuncu kasası yok mu?
  10. The Peace

PWM Fan dediğimiz şey o kadar pahalı bir şey mi ki? Mekanizma oldukça basit, anakarta bağlanan fanlı kasa istemek yani. Lüks bir şey değil ki bu?
  11. The Peace

Powerboost bir kasalı sistemim var elimde yaklaşık 4-5 senelik. Ama kasa fanlarının hiçbiri PWM olmadığından gürültülü. 1752175507 Anakarta bağlanan PWM kasa ülkemizde yaygın değil mi?
  12. The Peace

Merhaba. PWM Fanlı kasa bulmak neden bu kadar zor? Google'a PWM Fanlı oyuncu kasası yazınca, hiçbirinde PWM olup olmadığı belirtilmemiş ürünler çıkıyor. Neden bu kadar zor bulması? Uygun fiyatlı PWM kasa yok mu?
  13. The Peace

AOC 25G3ZM modeli nasıldır?
  14. The Peace

244 Hz Monitör var mı fiyat/performans? Öyle bir monitör deneyimlemiştim internet kafede, çok akıcıydı.
  15. The Peace

En kaliteli rakipsiz panel üreticisi kime ait? Samsung değil mi?
Geri