the punisher_74 isimli üyenin son içerikleri

1. the punisher_74

2 Bin TL Klavye Önerisi

Steelseries Apex 3 TKL Nasıldır sizin için hocam.
  2. the punisher_74

2 Bin TL Klavye Önerisi

Bu fiyat bandında fazla bir seçenek yok diğer klavyeler bilindik marka değil müşteri hizmetlerini falan bilemeyiz. Razer’in bu klavyesi f/p kategorisinde artık Green switchede katlanmak lazım.
  3. the punisher_74

2 Bin TL Klavye Önerisi

Razer BlackWidow V3 Tenkeyless.Ve ya %100 İstersen Asus Tuf Gaming K1.
  4. the punisher_74

4454 TL MSI B550m Pro Vdh Wifi

Zaten Adam küçük bir indirim olduğu için indirim başlığı bile koymamış paylaşmak istemiş paylaşmış gereksiz bir yaklaşım öyle düşünüyor isen sıkıntı sende vardır.
  5. the punisher_74

Ram Max Mhzde Calısmıyo

Yok kanka, sorun net olunca çözümleri de net yazdım işte, işine yaradı mı sen ona bak. He bu arada cevap istersen ; the_punisher74.ai
  6. the punisher_74

Ram Max Mhzde Calısmıyo

Öncelikle geçmiş olsun hocam korkulacak bir durum yok fazla bu yaygın bir problem, D.O.C.P açtığında sistemin hata verip BIOS'a atması RAM'lerin o frekansta stabil çalışamadığını gösterir. Corsair Vengeance modellerinde bazen bu tarz uyumsuzluklar olabiliyor. Sırasıyla şu adımları...
  7. the punisher_74

Monitörü Anlık Olarak Tamamen Renkli Çizgiler Kaplaması

Geçmiş olsun hocam. İlk başlarda ısınıp düzelmesi monitörün içindeki bağlantıların ısındıkça genleşip temas etmesinden kaynaklanıyordu. Artık o bağlantı tamamen koptuğu için çizgiler kalıcı olmuş bence direk sorun panelden kaynaklı Garantisi bittiyse servisle hiç uğraşma yeni monitör parası...
  8. the punisher_74

RTX 4060 Sistem İçin Kritik İkilem!

Düşünceniz için teşekkürler.
  9. the punisher_74

RTX 4060 Sistem İçin Kritik İkilem!

Herkese merhaba. Elimde şu an RTX 4060'lı bir kasa var. Zamanında sistemi toplarken bütçemi çok zorladığı için ekipman kısmından kısmak zorunda kalmıştım ve en ucuz, tabiri caizse 'çöp' diyebileceğimiz ekipmanları toplamıştım. Normalde bu yaz tüm ekipmanlarımı yenilemeyi planlıyordum ve bunun...
  10. the punisher_74

Asus Laptop Kasma Sorunu

Güvenilir Bir bilgisayarcıya gitseniz daha iyi olur buradan fazla bir katkı veremeyiz biz büyük ihtimalle kargoda gelirken başına bir iş gelmiştir şarjda oynarken sıkıntı çıkartmıyorsa sorun yoktur zaten ya da laptop gücü işlemciden çekmeye başlıyordur çok ısındığı zaman olasılık çok.
  11. the punisher_74

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Bence gereksiz pahalı ama siz bilirsiniz iyi kulaklıktır arkadaşım kullanıyordu bana olumlu cevap geldi fiyatına değermi tartışılır siz beğendiyseniz alabilirsiniz.
  12. the punisher_74

7000TL 27" Monitör Önerisi

AOC Monitör En iyi önerim bu olur galiba ısınma problemi neredeyse yok yenileme hızı mükemmel ve tepki süresi güzel.
  13. the punisher_74

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Logitech Kablosuz Kulaklık Bütçeniz 1.000Tl Daha artabilirse bu model güzeldir ben kullanmıştım memnunum.
  14. the punisher_74

DELL ALİENWARE AW2725D 2K OLED 27" MONİTÖR Alınır mı??

Merhaba arkadaşlar, öncelikle ekran Kartım kartım RTX 4060. Bu monitörü orta-yüksek grafik ayarlarında oyun oynamak ve dizi film izlemek için almak istiyorum. İlerleyen zamanlarda kardeşim PlayStation 5 Slim de alacak, onuda almak istediğim monitöre bağlayıp güzel bir deneyim yaşamak istiyorum...
  15. the punisher_74

İPHONE 14 PRO VS YURTDIŞI Mİ 15 ULTRA

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler sizlere şöyle bir soru soracağım sizce uzun kullanım için iPhone 14 Pro'mu Yurtdışı mi 15 ultramı tercih edilmeli Androidden kurtulmak istiyorum ama bir yanım el vermiyor yurtdışı alacağım içinde biraz tereddüt ettim genellikle fazla oyun oynamıyorum günlük...
Geri