dostum piyasadan bilgin olmadığı çok belli. bu ürün yurtdışında satılan fiyatlara buraya getirilemiyor. kar marjı vergisi ötv si derken malesef 60 65 k...
Ben ürünü iptal ettim buradaki yorumlardan dolayı. daha ucuza düşer diye düşünmüştüm çünkü. (Ama sanırım 5080 hep 60-65k bandında satılacak anladığım...
Palit'i araştırdığımda yorumlar genel olarak kaliteli olduğu üzerineydi zaten. Ama hem fiyat, hem de 5070ti olayından dolayı iade ettim. 5070ti'ın açıklanan...
Zaten 5 senelik götürecek sistemden yine 5 senelik götürecek sisteme geçmişsin ama para varsa sıkıntı yok. Ben kendi durumuma göre 7000 serisine kadar rahat...
Herkese verdikleri cevaplar için teşekkür ediyorum. Demin siparişimi iptal ettim. Bekleyeceğim. DDR4'ten çıkmayı şu an için halen düşünmüyorum ama birkaç...
Şimdi Ben bu modeli seçerek iyi mi etmişim kötü mü etmişim? Bütçem buna yetiyordu. MSI ve ASUS modellerine baktım ama 100k'ya varan ücretleri vardı. Onlara...
Aslında almadan önce araştırma yapmıştım. İnternette yazanların yalancısıyım. Gamerock modeli tepe modelmiş. Kaliteli bir modelmiş yani.
Tekrarlıyorum...
İmzam Vardı. Silinmiş. Geri yükleyemiyorum. Sınırı aşıyormuşum. Sistemim bu şekilde:
Sistemim
Monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 QHD IPS 1ms G-SYNC |...
Merhaba herkese. Palit Gamerock 5080 OC modelini 64k'ya satın aldım. İmzamda'ki sistemi değiştirmeden aldım. Sadece İmzamdaki ekran kartı yerine 5080'i...
Merhaba, Bilgisayarımın ekran kartı, anakart, ram ve cpu'sunu güncelleyeceğim. Ekran kartı dışında tüm parçaları seçtim ama ekran kartı konusunda kararsız...
Sistemim imzamda mevcut. 3080ti'dan upgrade yapmak istiyorum. Yeni bir CPU alabilirim aslında. Ama alırsam, yani DDR5'e geçersem soket değişeceği için hem...