Palit alıcam muhtemelen
1724263038
Hocam 45-50k ya geliyor öyle böyle 25-26k ya kapatıyorum r5 3500x rx5500xt 8gb vardı onları sattım
1724263097
Coğu yerde 600w yeterli olur yazıyordu kurtarmazmı beni bi süre sonra yükseltsem zararı olurmu böyle
uygundur hocam alıp kullanabilirsin ekran kartının üzerinde yuvası var orası boş ise alıp kullanabilirsin dolu isede çoğaltıcılar var onlardan alıpta kullanabilirsin ekstra pcı yuvaları mevcut o anakartta
tekrar söküp taktım soğutucu bu sefer ıkı ramımde yandı sanırm bılmıyorm nasıl oldu neden oldu ama ramlerım yandı yenısını sıparıs verdım üzdü bi soğutucu degıstırmek ısterken neyle karsılastık acaba soğutucuda problem olabilirmi arkadaslar sizce alıcagım ramleri de etkilermi
Arkadaslar geçenlerde bi soğutucu aldım kule tipi DeepCool AG400 neyse değiştirdim AG400 ü taktım sonra ekrana göruntu gelmedı ramlerden birini çıkardım duzeldi ikincisini takınca göruntu gelmıyordu neyse stock fana geri döndum tekli olan ram de çalısmıyor hangısını takarsam takym görüntü...
bende öyle dusundum ıkısınıde yaptım çalısıyor fakat göruntu gelmıyor tuhaf sekilde sogutucunun dıbındekı slota taksamda aynı tekli çalısıyor çiftli çalısmıyor
1683740827
yok ya dıkkat ettım ıkısınede aynı hala
Selamlar arkadaslar MSI B450M Mortar Anakart Ryzen 5 3500x işlemcim var kule tipi soğutucu almak istiyorum şuan stock fan mevcut ilerde işlemci yükseltebilirim Oyun oynuyorum çift monitörüm var genelde arkada youtube twitch vs acık oluyor bide bu aralar kafama takıldı almak ıstıyorum soğutucu :D...
Selamlar arkadaslar MSI B450M Mortar Anakart Ryzen 5 3500x işlemcim var kule tipi soğutucu almak istiyorum şuan stock fan mevcut ilerde işlemci yükseltebilirim Oyun oynuyorum çift monitörüm var genelde arkada youtube twitch vs acık oluyor bide bu aralar kafama takıldı almak ıstıyorum soğutucu :D...