Kanka internetteki herhangi biri mi bana delikanli olun serefli olun edepli olun diye mi ders verecek :d? Bocek derken sanki siz de cok delikanlisiniz da daha 3 dakika once gordugu insana bocek diye cartcurt diye laf yapacak. Durum ne olur diye sordum alt tarafi hukuk bilmedigimden. Satici cok...
yediginiz 2 kurusa bile goz diken firmalarin avukatligini yapacaginiza yabancilarin 2 kurusa aldigi urunleri neden 1 ay gece gunduz demeden calisan iscimiz yemese icmese bile neden alamiyor diye dusunun biraz. ahlak bekciligi yapmanin luzumu yok urun zaten onaylanmayip ya da onaylandigi halde...
Hocam evet sistem otomatik onayliyor lakin kargoyu da kendi elleriyle teslim etmis olmasi zaten dusundurttu bizi. THH'ye basvuru yaptik bir kac ay sonra guncellerim burayi tekrar :D fikrinizi almak istedim sadece
Merhabalar.
Arkadasimla gecen gun Akakce uzerinde gezerken bir urunun fiyatinin yanlis girilmis oldugunu farkettik. Satici bir 0'i eksik yazmisti yani 30k yazmasi gereken yerde 3k yazmisti. O an sansimizi deneyip urunun siparisini verdik ve urunun stogu bitti. Biz muhtemelen iptal olur vb. diye...
Bilemiyorum hocam fiyatlar ayni degildi sonucta sadece yakindi o yuzden yanlis girilme olayi garibime gitti. Iptal gelebilir de bir ihtimal bakalim belli olmaz :D
bunlar sebeke bu arada letgo ve dolapta cok fazlalar. ozellikle cogunun ppsinde dugunde cekilen gelin damat fotolari oluyor. attiginiz fotograftaki linki atiyor cogu da. ben de gecen ay karsilastim ve neredeyse dolaptaki tum ilanlar onlara aitti. farkli farkli hesaplar acmislar surekli hepsinden...
Hocam o işlemciyi zaten stok soğutucu ile sogutmaniz pek mantıklı değil. Ekstra olarak bir kule tipi soğutucu almanız çok daha iyi olacaktır. Aynı islemciyle yaz sıcağında stok fan takılı şekilde pbo açınca sistemin kapandığına bile şahit oldum kaç kez. Kule tipi soğutucuya geçince sistem...