Kimseyi takma. 1080p ultrada bir kac oyunda yetersiz kaliyor diye 8 GB alinmaz diye bir inanis var cok sacma. 8 GB vrame sahip bir kart 1080pde oyunlarin atiyorum %20sinde zorlaniyorsa geri kalan %80de de sorun cikartmiyor demektir. Ben de 8 GB kullaniyorum ve suana kadar tek ultrada...
Bilgisayarimi ilk topladigimda eski bir monitorum vardi o monitorun cozunurlugunden oturu mudur baska biseyden midir bilemem ama o monitorle dediginiz sorunun aynisini yasiyordum ve yine MSI anakartti. Yeni monitor aldigim vakit duzelmisti
Kanka internetteki herhangi biri mi bana delikanli olun serefli olun edepli olun diye mi ders verecek :d? Bocek derken sanki siz de cok delikanlisiniz da daha 3 dakika once gordugu insana bocek diye cartcurt diye laf yapacak. Durum ne olur diye sordum alt tarafi hukuk bilmedigimden. Satici cok...
yediginiz 2 kurusa bile goz diken firmalarin avukatligini yapacaginiza yabancilarin 2 kurusa aldigi urunleri neden 1 ay gece gunduz demeden calisan iscimiz yemese icmese bile neden alamiyor diye dusunun biraz. ahlak bekciligi yapmanin luzumu yok urun zaten onaylanmayip ya da onaylandigi halde...