The_Hacker isimli üyenin son içerikleri

1. T

Anakarttaki ekran kartı slotunun mandalı çıktı (YARDIM)

Peki bu takılır mı?
  2. T

Anakart Asus B450 M K II modeli. Mandalda herhangi ezilme yada kırık yok.Eğer takılabiliyorsa ekran kartını çıkarmam gerek ama Kart zor çıkıyor yerinden. Slodun kırılmasından korkuyorum açıkcası. 1 yıl garantiside var.
  3. T

Bios güncellemeden sonra açılmıyor

Sen Youtube izlemiyormusun birader? Kaç kişinin başına böyle olay geldiğini. Bir sıkıntı çıkması halinde anakart üreticisinin sorumluluk size aittir demesi ve garanti dışı olması. Örn;PCHOCASI
  4. T

Dün bilgisayarımın içini temizledim sadece kuru bez ve saç kurutma makinesi kullandım. Sorun şu ki Ekran kartı takılacak olan slodun mandalı yerinden çıkmış.Bu takılabilir mi? Bu olmadanda ekran kartını takıp çıkarabilir miyim? Mandalda yada slodda kırık vs. yok. Bilen biri varsa yardımcı...
  5. T

Bilgisayarım ne eder yardımcı olurmusunuz

Maksimum 10 bin Lira eder. Üstüne alıcı bulamazsın.
  6. T

Bios güncellemeden sonra açılmıyor

Sen asla BİOS u güncellemeyecektin. Bios güncelleme işi çok tehlikeli bir işlemdir.
  7. T

Yardım DDR5 CL32 6400mhz RAM ÖNERİSİ

Bİ SİTEDE GÖRMÜŞTÜM TAM HATIRLAMIYORUM 9800 MHZ cl32 DDR5 RAMLER ÇIKMIŞ AMA FİYATI ÇOK YÜKSEKDİ.
  8. T

7800x3d + 4080S Sistem İçin Mönitör Tavsiyesi

Sana benden süpper öneri 60 Hz 1366 piksel monitör al derim :))
  9. T

gta 5 story ve online da yükleme ekranında kalıyor

PC ne trojan girmişdir muhtemelen.Bilgisayarını bi çamaşır suyuyla yıka.
  10. T

Ekran Kartı Mandalı çıktı

Dün bilgisayarımın içini temizledim sadece kuru bez ve saç kurutma makinesi kullandım. Sorun şu ki Ekran kartı takılacak olan slodun mandalı yerinden çıkmış.Bu takılabilir mi? Bu olmadanda ekran kartını takıp çıkarabilir miyim? Mandalda yada slodda kırık vs. yok. Bilen biri varsa yardımcı...
  11. T

RX 5600 XT Ekran Kartı Hatası

Büyük ihtimal Power Supply den kaynaklı olabilir. Güç kaynağını kasadan çıkarıp tekrar bi tak istersen. Arızada olabilir güç kaynağında.
Geri