the_vrboy isimli üyenin son içerikleri

1. the_vrboy

PC toplama ile ilgili bilgim sıfır yardımcı olur musunuz?

butcen nekadar ona gore onerelım
  2. the_vrboy

Yardım Laptoptan anlayan biri lazım

alıyomusunuz satıyomusunuz
  3. the_vrboy

Yardım Laptoptan anlayan biri lazım

6 bine eger denk getirebilirsen incelik ve pil omru arıyosan hp g7 250 kullanıyorum i5 8265u mx 110 ekran kartlı model işini gorecektir bulamazsan aradıgın özellikler aşagi yukari şu şekıl olmali 2-4 gb nvidia ekran karti i5 6-7-8 i7 6-7-8. nesil işlemci 256-512 gb ssd
  4. the_vrboy

Admin kafasına göre yazma yetkimiz alıyo?

olay ne hocam detaylı bi konuları atarmısınız inceleyeyim
  5. the_vrboy

Windows 10 pil kaç dakika gidecegini gostermiyor

merhaba hp g7 250 cihaza sahibim retro marka pil ile pili degişmiş ama windows pilin kaç saat gidecegini gostermiyor neden olur
  6. the_vrboy

Hp 250 g8 5.5k y alınır mı??

fılm dızı python arkada dc sesli vs
  7. the_vrboy

Hp 250 g8 5.5k y alınır mı??

merhaba i5 8250u 8 gb ram 240 gb ssd mx110 2 gb batarya yeni degişmiş 5.5k ya geliyor xbox360 + 3k nakit verecegim
  8. the_vrboy

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

stok wallpaper is yapiyor
  9. the_vrboy

I3 4000m gt 740m laptop iş yaparmi

i3 4000m 8 gb ram 128 gb ssd gt740m gpulu bi laptopda gunluk işlerimi firefoxda 6-7 sekme arkada dıscorddan seslıye gırmek python çalışmak arada dızı fılm ızlemek ıcın ıs yaparmı
  10. the_vrboy

Bu sistem + ekipmanlar Mac Mini M4 takası için uygun mu?

m işlemcili mac-macbooklara windows kurulamıyor aklınızda bulunsun bılmiyorduysanız
  11. the_vrboy

YENİ ULTRA 250K VE 270K PLUS İŞLEMCİLER TANITILDI

ya hocam intel gene gerı dondu su aptalca adlandırmaya 900 serisine gelince 2xxx sonra 3xxxx 4xxxx bilgisayardan pek anlamayan biri farkı da anlayamıyacak kafakarışıklıgı olacak
  12. the_vrboy

Kablosuz kulaklık hangisi alınır? = Havit vs Gamepower

alma demedim hocam:D ama bu markalardan ne kullandıysam hayır gormedım en azindan logitech fln alsanız daha uzun omurlu olur
  13. the_vrboy

gerekirse 5k ya çık omurluk bişey al havitten fln hayır gelmez
  14. the_vrboy

24 binebu sistem Alınır mı?

13400f bile bu arkadası 5 sene goturur sonradan am5 veya cıkarsa am6 sokete gecırebılırız sıstemı
  15. the_vrboy

başlıktan geldım havit fuxi h3 kullanıyorum cıhazın plastık aksamı cok dandık sol tarafın mentesesi kırıldı 2 talne lastıkle tutturdum ekstradan mikrofonuda hıcbişi yapmamama ragmen çalışmamamaya başladi
Geri