the_vrboy isimli üyenin son içerikleri

1. the_vrboy

Steam epic games oyun önerisi

online olur offline olur farketmez
  2. the_vrboy

Steam epic games oyun önerisi

bi suredir sinavlar vs derken oyun oynama istegim kalmadi sanirim yeni oyunlara ihtiyacim var ne önerirsiniz
  3. the_vrboy

Bu arkadaş kim bilen

4. the_vrboy

Wake on lan çalışmıyor

port ve statik ip in olmali
  5. the_vrboy

Havit H635BT 1000 TL'ye alınır mı?

oyun vesaire içinse logitech gibi markalar olabilir dişarda kullanılacaksa sony beats gibi olabilir
  6. the_vrboy

Havit H635BT 1000 TL'ye alınır mı?

HAVİT fuxi h3 mu ne bişey almiştim malzeme kalıtesinden hiç memnun kalmadim bataryası evet guzel ses kalitesi evet guzel ama malzeme kalıtesi berbat biraz daha butce cık farklı marka bak bence
  7. the_vrboy

D&r hediye kartı satış

kaçtane var 1 tane satıcam dıyosunya
  8. the_vrboy

Ticaret Fikiri Deneme #1

aman acık fln olmasında sonrasi tamam 1776796017 vr olarak fbt uretimi olabilir tr de fbt uretimi ve satımı yapan kımse yok
  9. the_vrboy

Ticaret Fikiri Deneme #1

tek kişi ile geliştirme işi biraz yorabilir + programın otomatik guncellemeleri sitesi için server kurmalısın-kiralamalisin + domain vs onlarida hesaba kat tutma işi 2.5-3 civarina olursa olabilir ama 2.5 e kadar duşmez bu maliyetlerde işin içine girerse
  10. the_vrboy

Yardım Ekran Kartı Watt değeri arttırabilir miyim?

watt degerinin artmaz hocam cunku ona gore tasarlaniyor ama msi afterburner ile overclock yapmayi deneyebilirsin
  11. the_vrboy

1000 tl ye daha iyi macun varmi?

hobi olarak laptop-masaustu tamiri bakımı vesaire yapıyorum (cebime biraz para girsin diye) oyuzden 40 gr olmasi gr minin 10 tl ye fln gelmesi mantıklı geldi eskiden 4gr si vardi onla 20 pc yapmama ragmen hala yarısı doluydu bana aşırı performans onemli degil 8mk ustu aşiriya kaçiyor bana göre...
  12. the_vrboy

1000 tl ye daha iyi macun varmi?

fazla bilgisayara bakım yaptıgım için bunu gördum grami 12-13 tl ye geliyor alırsam omurluk olur gibi geldi sizin yorumunuzu almak istedim https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-yuksek-performansli-termal-macun-45gr-ar-actcp00024a.html
  13. the_vrboy

Yardım Gta 5 hata nasil duzeltilir

serveri frends only aç veya invite only
  14. the_vrboy

I7 1065G7 ile hangi oyunlar oynanır?

dahili gpu ile mi ?
Geri