the_vrboy isimli üyenin son içerikleri

1. the_vrboy

GTA VI ya uygun sistem topluyorum.

pc alirsan korsan oyun vs yukleyebilirsin windows veya linux kurup farkli işlerini de gorebilirsin video editing vs ama ps alirsan sadece oyun amaçli ve orjinal oyun alicaksin
  2. the_vrboy

akvaryum kasa istiyosa tatmin etmezde ama seçtigi kasanin fiyati pahali daha uyguna akvaryum kasalar mevcut
  3. the_vrboy

ps5 lerde zam yedi
  4. the_vrboy

kasanın fiyati aşiri benzerleri daha uyguna var
  5. the_vrboy

Autocad programı için laptop öneri

bi outocad kadar olmasada fusionu bu pc de bile acabiliyorum i5 8265u mx 110 8 gb ram var
  6. the_vrboy

Steam epic games oyun önerisi

online olur offline olur farketmez
  7. the_vrboy

Steam epic games oyun önerisi

bi suredir sinavlar vs derken oyun oynama istegim kalmadi sanirim yeni oyunlara ihtiyacim var ne önerirsiniz
  8. the_vrboy

Bu arkadaş kim bilen

9. the_vrboy

Wake on lan çalışmıyor

port ve statik ip in olmali
  10. the_vrboy

Havit H635BT 1000 TL'ye alınır mı?

oyun vesaire içinse logitech gibi markalar olabilir dişarda kullanılacaksa sony beats gibi olabilir
  11. the_vrboy

Havit H635BT 1000 TL'ye alınır mı?

HAVİT fuxi h3 mu ne bişey almiştim malzeme kalıtesinden hiç memnun kalmadim bataryası evet guzel ses kalitesi evet guzel ama malzeme kalıtesi berbat biraz daha butce cık farklı marka bak bence
  12. the_vrboy

D&r hediye kartı satış

kaçtane var 1 tane satıcam dıyosunya
  13. the_vrboy

Ticaret Fikiri Deneme #1

aman acık fln olmasında sonrasi tamam 1776796017 vr olarak fbt uretimi olabilir tr de fbt uretimi ve satımı yapan kımse yok
  14. the_vrboy

Ticaret Fikiri Deneme #1

tek kişi ile geliştirme işi biraz yorabilir + programın otomatik guncellemeleri sitesi için server kurmalısın-kiralamalisin + domain vs onlarida hesaba kat tutma işi 2.5-3 civarina olursa olabilir ama 2.5 e kadar duşmez bu maliyetlerde işin içine girerse
  15. the_vrboy

Yardım Ekran Kartı Watt değeri arttırabilir miyim?

watt degerinin artmaz hocam cunku ona gore tasarlaniyor ama msi afterburner ile overclock yapmayi deneyebilirsin
Geri