fotoğraflarda gördüğünüz gibi önce global sentinel rozetini işledim ve gözükmeye başlamıştı, ama sonra cs2 parlak rozetini işleyince global yerine parlak rozeti gözükmeye başladı.Tekrar nasıl global rozetini gösterebilirim son etkinler cs2 kısmında
peki hangisi daha uzun ömürlü articin hiçbir yerde fan ömrü yada pompa ömrünün kaç saat olduğu yazmıor bilgisi yok msi var ama fan ömrü 50bin fan ömrü 200bin saat
1080p 280hz monitörüm var full hd yani bunun için 2m ve üzeri bir display port son sürüm almak istiyorum fakat ilerde ikinci bir 2k monitör aldım diyelim aynı kabloyu hem full hd hemde 2k ve 4k da kullanmak istiyorum yani tüm çözünürlükleri ve tüm yenileme hızlarını 280hz 360hz 540hz falan...
280hz monitörüm var yani 280hz destekleyecek bir kablo lazım ve üzeri 540hz kadar desteklicek bir kablo lazım
1731082941
yani tüm çözünürlükleri ve tüm yenileme hızlarını 280hz 360hz 540hz falan desteklmesi lazım buna göre önerebileceğiniz bir kablo varmı
1080p monitörüm var full hd yani bunun için 2m ve üzeri bir hdmi 2.1 kablo almak istiyorum fakat ilerde ikinci bir 2k monitör aldım diyelim aynı kabloyu hem full hd hemde 2k ve 4k da kullanmak istiyorum böyle bişey varmı
Genellikle her gün PC'ye girerim.
Böyle türlü türlü oyunlar oynayalım, makara oyun ekibi olsun istiyorum.
Yaş 23
Eğer varsa DC thealifalcon ekleyin, sunucunuza alın
Genellikle her gün PC'ye girerim.
Böyle türlü türlü oyunlar oynayalım, makara oyun ekibi olsun istiyorum.
Yaş 23
Eğer varsa DC thealifalcon ekleyin, sunucunuza alın