teşekkürler, bende bir tek redditte buldum aynı sorunu yaşayanı, ya tam takamamışlar kabloları ya da anakart demişler zaten. çok sık rastlanan bi durum da değil anladığım kadarı ile, bende ilk defa karşılaşıyorum ve gerçekten hayal kırıklığı içerisindeyim. aldığım parçalar 1 aydır yatıyor...
zaten servis ile yaşadığım sorun da bu. kesinlikle bir şey söylemiyorlar. tek söyledikleri görüntü geliyor, windows açılıyor. defalarca belirtmeme rağmen hala bu sorunu yaşayıp yaşamadıklarını söylemediler. sorunum görüntünün gelmesi ya da windowsun açılması değil sorunum bu uyarının aslında...
tam olarak ne demek istediğini anlamadım hocam. psu da sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü pinleri tek tek ben ölçü aleti ile kontrol ettim ayrıca servise de yolladım ve psu sağlam denilerek geri gönderildi ki zaten anakartı farklı psu ve kablolarla da denedim.
cpu pinlerinde boş mu var kısmını...
Merhabalar,
yeni bir pc topladım fakat her açılışta altta resimdeki uyarıyı alıyorum. 8 pin konnektörleri çıkardım taktım, tek tek denedim, farklı psu ve kablo denedim, bios update yaptım, sonuç yine de aynı. anakart 1 tane bile 8 pin konnektörlerin takılı olduğunu görmüyor ki bu uyarıyı...