thebiocher isimli üyenin son içerikleri

1. T

Lazer Yazıcı Önerisi

Hocam dolum için muadil bir şeyi var mı veyahut orijinal dolumu için ne kadarlık bir masrafı var bilginiz var mı?
  2. T

Lazer Yazıcı Önerisi

Evde kullanabileceğim uygun fiyatlı bir lazer yazıcı arıyorum. PCB için kağıda baskı almam gerekiyor onun için lazer olması şart. Fiyatı max 7-8k civarı olursa çok iyi olur. Çok bir özelliğe gerek yok sadece çıktı alıcam ama temiz ve sağlam bir çıktı almam gerek.
  3. T

2000TL Civarı Bütçeyle Kablosuz Kulaklık Önerisi

Başlıkta da belirtildiği üzere 2000TL civarı kablosuz kulaklığa ihtiyacım var. Uygun fiyat bandında önerilerinizi almak istiyorum.
  4. T

HDMI Destekli Full HD Monitör Önerisi

Hocam stokta kalmamış ama öneri için teşekkürler yinede.
  5. T

HDMI Destekli Full HD Monitör Önerisi

Min 1920x1080 çözünürlükte HDMI destekli bir monitör arıyorum. 2 - 3k ya kadar bütçem mevcut.
  6. T

Uygun Fiyatlı Joystick Önerisi

Merhabalar, bilgisayarımda Devil May Cry, Monster Hunter World gibi oyunları oynamak istiyorum fakat ucuz konsolların tuş ortaklığı problemi yüzünden oynamam mümkün olmuyor. Kaliteli f/p bir konsol olduğu sürece ve bu oyunları oynatabilecek bir konsol olduğu sürece yeterli olacaktır.
  7. T

15k Civarı Telefon Önerisi

Bütçem 15k civarı belki 1 2 daha üstüne çıkılabilir. Aklımda samsung a54 almak vardı ama daha uygun güçlü ve uzun süre idare edecek bir telefon önerisi varsa duymak isterim.
  8. T

2X8 Single Kit RAMler ile 2x16 Dual Kit RAM lar uyumlu çalışır mı?

Hocam kendi ramlarimi gözden çıkardım zaten singel kit ve dual kit ramler birbiriyle uyumlu çalışır mı öğrenmek istediğim bu
  9. T

https://www.trendyol.com/crucial/ct2k16g4sfra32a-32gb-kit-2x16gb-ddr4-3200mhz-sodimm-notebook-ram-bellek-p-349018271?boutiqueId=61 Şöyle cevap veriyim demek istediğimi.
  10. T

MSI THIN GF63 12VF laptopumdaki 16gb ramler yetersiz geldiği için yükseltmek istedim. Takılı olarak 2x8 Singel Kit RAM lar var.. 1 Slot boşluğa 2x16 Dual Kit bir RAM taksam herhangi bir problem yaşar mıyım?
  11. T

SAMSUNG EVO 870 2.5" SSD İçin Hangi SSD Kutusunu Almalıyım?

Elimde 2.5" samsung evo 870 ssd bulunmakta. Laptopumun içine sabitlemek istiyorum ama hangi ölçülerde bi ssd kutusu alabileceğimi bilemedim. Laptop MSI THIN GF63 12VF. Hangi kutu uyumlu olur?
  12. T

2.5 INC HDD Önerisii

Son kısmı tam sorucaktım yazdığınızı görünce daha iyi anladım.Teşekkür ederim bu markayı daha önce hiç duymamıştım işimi rahatlıkla görür mü acaba?
  13. T

2.5 INC HDD Önerisii

Bilgisayarım MSI Thin GF63 12VF . Biraz araştırdım 2 slotun birinin M2 SSD (takılı halde gelen) diğerinin de 2.5 inç hdd slotu olduğunu gördüm. Laptopuma uygun hdd önerinizi almak isterim.Bütçe hakkında bişey diyemeyeceğim f/p olursa 1tb 512gb çok farketmez önceliğim 1tb tabii ki
  14. T

Çözüldü✓ 1000Tl civarına kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

1000 TL ve etrafında gaming kablosuz kulaküstü kulaklık önerilerinizi almak istiyorum
  15. T

2.5inc 1TB HDD Önerisi

Selamlar, laptopum için 2.5 inç 1 tb sata hdd almayı düşünüyorum.Açıkçası piyasayı tam bilmediğim için bütçe veremiyorum ama siz ne çok pahalı nede çok ucuz birkaç tane önerebilirsiniz çok iyi olur.
Geri