TheBrianEra isimli üyenin son içerikleri

1. TheBrianEra

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Websitesinde çıkmıyor. N11 Mobil uygulamada ödeme ekranında tüm kart bilgilerini girince altında puan kullan diye seçenek çıkıyor. Yine de kullanamadım. Alacağım ürün puandan küçük olmasına rağmen banka sms kodunu giriyorum onaylıyor N11 ekranına dönünce ödeme alınamadı diye hata veriyor...
  2. TheBrianEra

25.000 TL Vatan Hediye çeki aldım. Alacak bir şey bulamadım. İlgilenen olursa özelden yazabilir
  3. TheBrianEra

Anneler Günü Vatan alışverişine özel 5000 Tl parafpara son kullanım tarihi 21 Haziran. Diğer kampanyalarda tarih yazmıyor
  4. TheBrianEra

Anneye Telefon Önerisi ?

5binlik kodda var sıkıntı yok
  5. TheBrianEra

Anneye Telefon Önerisi ?

Vatandan alacak olursanız elimde 20k indirim sağlayan kod var
  6. TheBrianEra

Honor 600 5G 256GB Hafıza 8GB Ram 29.999₺

Ne tavsiye edersin 30k bandına? 25 fe makul geliyor ama o da 8/256.
  7. TheBrianEra

VATAN - Mağazaya Özel Fiyatlar

Dikkatli olun indirim diye bindirim yapıyorlar. Dün sabah 35k ya telefon sipariş edecektim. Müsait olup tekrar siteye girene kadar anneler günü diye kampanya başlatmışlar, telefon fiyatı 43k olmuş:cautious:
  8. TheBrianEra

Hayır ilk karta başvurcaksınız. Kart çıktıktan sonra kampanyaya katılıyorsunuz
  9. TheBrianEra

Direkt parafly karta başvuru yapın. İki kampanyada da geçerli. Önceki sayfalarda iki kampanyanın birleştiğinde dair mail aldığını söyleyen arkadaş vardı. Vatandan 5k almak için son kart başvurusu 5 mayısdı. Bugün dahil mi değil mi bilmiyorum. Müşteri hizmetlerinden net bilgi alın bence. Robota...
  10. TheBrianEra

Yeni kampanya gelmiş. 11 mayısa kadar vatandan tek seferde yapılacak ilk alışverişe 25k-59.9k arasında ise 2k, 60k üzeri ise 5k parafpara veriliyor. Diğer kampanyalarla birleşmez diye bir madde görmedim. Bu kampanya da birleşirse 12k ParafPara alınabilir
  11. TheBrianEra

25 e 5 veren mi olmadı vatan mı? Kampanya detayında ilerleme barı 0 mı hocam? Epostayı, aramayı sunarak şikayet oluşturun bence
  12. TheBrianEra

Bende bundan tereddüt ediyordum ama kart numarası bugün belli oldu ve Paraf mobilde size özel kısmında gözüktü kampanya. Kampanya detayında başvuru son tarih 30 haziran, harcama son tarih 31 temmuz yazıyor. Aşağıdaki kampanya linkini ekleyerek de şikayet formu doldurdum sabah(sabah ilk başta...
  13. TheBrianEra

30 nisanda başvurum onaylanmıştı. Bugün kart numarası belli oldu ama paraf mobilde size özel kısmında kampanya gözükmüyor
  14. TheBrianEra

14 Nisan – 5 Mayıs 2026 tarihleri arasında ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize özel 31 Mayıs 2026 tarihine kadar ilk kredi kartı harcamasını Vatan mağazalarında veya vatanbilgisayar.com web adresinden Paraf kredi kartı ile tek seferde yapılacak...
Geri