TheBrianEra isimli üyenin son içerikleri

1. TheBrianEra

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

Zotac 5060 ti sıkıntılı mı cidden? Alınmaz mı? Parça parça 9060 xtli sistemi 30-32k ya kart indirimleri ile toplayabiliyorum. Sizce hangisi?
  2. TheBrianEra

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

40 yılda 1 gerçek indirim görünce hata mı var, yanlışlık mı var, iade olur mu diye doğal olarak korkuyor millet. Bence hepsi teslim edilecek
  3. TheBrianEra

🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Son 1 ay kala cayma bedeli ödemeden geçiş yapma hakkınız var. Yine de teyit etmek amaçlı sorabilirsiniz
  4. TheBrianEra

❌İndirim Bitti! Erazer 4070 laptop 34000 TL

Şu an 34k
  5. TheBrianEra

Öneri Turknet 67 Mbps ye 700 TL vermek mantıklı mı ?

Google yorumlarına baktıysanız orada çoğu firma için iyi yorum bulamazsınız. Altyapınız sorunsuz ise geçilebilir, fiyat olarak en uygun iss. Gigaspeed olabilir Temmuz 2026'ya kadar sabit fiyat garantisi var. Ocakta çoğu firma yine zam yapacaktır, bunu dikkate alarak bir yere geçin. Türknet'de...
  6. TheBrianEra

❌İndirim Bitti! Anker istasyonlu Robot süpürge 2000 TL

Teşekkürler ama grubu arattım bulamadım
  7. TheBrianEra

Nasıl takip edebiliriz bu fırsatları? Her biri farklı kategoride ürün sonuçta.
  8. TheBrianEra

neden öyle dediniz?
  9. TheBrianEra

Turkcell taahüt bitti önerinize açığım

Netspeed iyidir ama 2 hafta önce saldırı var diye açıklama yapmışlardı, düzelttiler mi durumu bilmiyorum(davet kodu ile indirim + 12 aylık peşin ödeme var). Türknet 10 Ağustos'a kadar 12 aylık peşin ödeme yaparsanız 499TL(6 ay taksit yapıyorlar + davet kodu ile 1 ay bedava). Gigaspeed 2026...
  10. TheBrianEra

Türknet 499₺'den 699₺ Oldu!

12 aylık peşin ödemede fiyatı çok arttırmamışlar, 499 olmuş hala en ucuz seçeneklerden biri. 6 taksit yapıp geçmek en mantıklısı. Gibir, millenicom vs. bile 580-600'e dayamış fiyatı.
  11. TheBrianEra

Türknet geçiş süreci++

Davet kodu ile geçiş yaptığınızda ilk ay bedava kullanıyorsunuz. Geçiş tamamlanmadıysa söylerseniz davet kodu atarız
Geri