Arkadaşın dediği gibi Arctis Nova 5 alabilirsiniz. Fakat indirime girmesini bekleyin. Nova 5 sürekli indirime giriyor.
Bende Arctis Nova 7 var. Ekolayzer...
Kasım masım boş alayi sahtekar abartmiyorum 3 dakika önce 15.000 den 14200 e gosterilen uun simdi 15700 e premium ileymis sozde bu allahin cezasi ulkede...
çok boş vaktin var şu konuları sal artık açıklama yapmaktan sıkıldı insanlar sana konu açmadan oncce git bi hocaya sor hoca tanıdığınmı yok alo 190 yap
Sorun benim değil, konuyu açan arkadaşın fakat; Wifi yüksek verip, soket kısımlarını düşük tutan modem görmemiştim, öğrenmiş oldum eyw. Bende bi ara 1gb...
Telefonda 200 aldığı için modem destekliyor diye düşünüyorum. PC'den kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Bende uzun bir kablo kullanıyorum fakat internet...
Kablo cat6 olabilir. Fakat modeme bağlanan kablo ucu ile pc'ye bağlanan kablonun ucundaki renklerin sırasının aynı olması gerekiyor. Eğer aynı olmazsa bu...
Evet rekabetçide aynı sorun bende de oluyor. Oyunun ortasında sebepsizce silahlar arasında geçiş yaparken bi anda fps düşüyor. ve o şekilde kalıyor. Maçtan...