Dostum şaka gibi bir vize vermişler eğitim süreni başvuruda göstermiş olman lazım ve böyle bir vize vermişlerse oradaki elçilikten çözmen daha kolay olur, ama yine de tekrarlıyorum şaka gibi hakikaten.
Okunur, keza ablam özel eğitim öğretmeni öğlen 1 de gidiyor 3-4 gibi çıkıyor okulda 1-2 öğrencisi var. Tabi bir tanıdığım keza özel eğitim öğretmeni onun da 6 öğrencisi var 1 dan 3 e kadar çalışıyor. Çok rahat ama sorumluluğu yüksek bir meslek. Zihinsel olarak dayanıklılık gerektiren bir bölüm...
24" 360 hz olanını kullanıyorum bende hiçbir problem yok çok da memnunum. sadece 360 hz vermesi çok da işime gelmişyor benim refleksler galiba 90 hz :)
Haftada 6 gün 8-17.30 hatta bazen akşamları şirketin işini yapar bazen de pazarları da 4-5 saat daha çalışırım. Mühendis olduk da iyi mi oldu bilemiyorum.. Bu maaşları görememem, daha fazla emek vermem, %85-90 memurdan daha bilgili olmam bile bir şeyi ifade etmiyor. Borçtan kafayı...
Güncel olarak LG 27GL650f-b model Monitörüm vardır. Sim Racingte kullanıyorum ama aslında çok da vakit ayıramıyorum kokpiti kur boz zor geliyor akşamları.
Stress atmak için rekabetçi diyemem ama yine de 2-3 saat FPS oyunları oynuyorum ve 24" lik bir monitör bakıyorum. +240 hz monitör bakıyorum...
Merhaba dostlar,
Gündelik kullanılacak kulak üstü kablosuz bir kulaklık aramaktayım. Ablama hediye alacağım için beyaz tonları önemli.. genelde o tonlar hoşlarına gidiyor galiba kadınların. Fiyat için bütçe aralığım ise 7000 - 13000 tl arası.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler dostlar!! :)
hiçbir sıkıntı olmaz yalnız kutunun açılması gerekiyor önlem olarak, kutudan çıkarıp getirsin kutuyu da katlar bir yere koyar o tanıdığınız. her ihtimale karşın bunu yap dostum onun dışında vergi falan olmaz..